|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 29-09-2007, 20:58 |
"Mitsumaniaki Charytatywnie" |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-07-2007, 16:08 "Mitsumaniaki Charytatywnie"
|
|
|
Witajcie, wpadłem na małego pomysła:
Otóż chciałbym oddać do licytacji już teraz numerek Klubowy 01000/KMM, który to będzie mogła otrzymac każda osoba z naszego forum (osoba która ma już nadany nr klubowy, będzie mogła zatrzymać, bądź "przenieść" dotychczasowy numerek klubowy).
Poza tak fajnym numerkiem, osoba, która zaproponuje najwyższą kwotę otrzyma gadżety klubowe oraz, jeśli wyrazi zgodę dostanie artykuł na stronie głównej (oraz w zaprzyjaźnionych pismach motoryzacyjnych) o wygraniu takowej licytacji.
A teraz na jaką rzecz będzie licytacja: Wybierzemy to sami...
Proszę o podawanie na PW, bądź na maila admin(at)mitsumaniaki.com propozycje instytucji, bądź osoby, której przekazemy wylicytowane pieniazki, oraz uzasadnienie, dlaczego akurat ta instytucja/osoba. W tytule prosze koniecznie podac "Mitsumaniaki Charytatywnie"
Po zebraniu zgłoszeń przeprowadzimy licytację.
Honorowy numer oraz nagrody rzeczowe przekażemy Klubowiczowi o nr 01000/KMM na najbliższym Zlocie, lub jeśli go nie będzie - prześlemy pocztą.
Liczę na zainteresowanie akcją. Rozpoczniemy tym samym naszą wspólną akcję "Mitsumaniaki Charytatywnie"
Pozdrawiam
Firek |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 29-09-2007, 20:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 22:00
|
|
|
Firek wysłałem ci na PW ale tradycyjnie nie wiem czy doszła wiadomość,,, jak bedziesz miał chwilkę to potwierdź
[ Dodano: 09-07-2007, 09:56 ]
Propnuję wyjściowo - 100 zł
[ Dodano: 12-07-2007, 23:23 ]
Masz jakieś propozycje czy temat poległ...... |
|
|
|
 |
|
|