|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lakier perłowy Mitsubishi ASX. |
Autor |
Wiadomość |
Gontareczek3d
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2023, 22:19 Lakier perłowy Mitsubishi ASX.
|
|
|
Cześć wszystkim,
Posiadam od nowości Mitsubishi ASX, którego kupiłem w 2013 roku, chciałbym spytać czy lakier jaki w nim posiadam jest perłowy? Odnalazłem w umowie zakupi informacje, że kod pakietu to W37 ( Biały). Będę wdzięczny jeśli ktoś wie coś więcej |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 18-10-2023, 00:33
|
|
|
Jakakolwiek mieszalnia lakierów samochodowych, lub warsztat lakierniczy, który ma swój mieszalnik. Lakiernik odczyta kod lakieru z tabliczki znamionowej i sprawdzi, co to za cudo.
Wg wujka Googla Mitsubishi W37 to
Frost White
Innsbruck White
White
Ponieważ wszystkie w/wym występują w akrylu, to zwykły biały, bez żadnego ziarna. |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
Amiga
Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
|
Wysłany: 10-11-2023, 14:33
|
|
|
Jakbys mial perlowy (tak jak ja ) to bys od razu wiedzial
po umyciu swieci sie w sloncu jak psu jajca
Jest EWIDENTNA roznica ktorej nie da sie przeoczyc - karoserja blyszczy jak perla |
|
|
|
 |
endriu59
Nowy Forumowicz
Auto: Mitshubishi ASX
|
Wysłany: 23-11-2023, 22:33 perła
|
|
|
mam ten sam kod lakieru i to jest perła ,lakiernik też wg tego kodu dobierał lakier ,3 składnikowy lakier -perła--- poprawka perła to jest kod W13 ,sprawdziałem na tabliczce pod maską |
|
|
|
|
 |
|
|