|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lift zawieszenia |
Autor |
Wiadomość |
tones
Nowy Forumowicz
Auto: O III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-12-2023, 22:21 Lift zawieszenia
|
|
|
Wiem, ze temat się przewijał, ale nie znalazłem w archiwum konkretnych odpowiedzi.
Czy ktoś robił lift zawieszenia 2" i może się wypowiedzieć jakie z tego wyszły rezultaty?
O ile ułomność 4WD w O3 jestem w stanie przeżyć, to z tymi katami natarcia i zejścia to strach zjechać gdziekolwiek. |
|
|
|
 |
acent
Forumowicz
Auto: O3 lpg
|
Wysłany: 26-12-2023, 19:25
|
|
|
Kąty natarcia możesz poprawić poprzez podkładki amortyzatorów
https://www.olx.pl/d/ofer...D5-IDIbByF.html
Ułomność 4x4 możesz poprawić uruchamiając SAWC. Najnowsza wersja wsadu dla sterownika 4x4 dość fajnie to realizuje, oczywiście programowo. |
_________________ Pozdr Acent |
|
|
|
|
 |
tones
Nowy Forumowicz
Auto: O III
|
Wysłany: 26-12-2023, 22:19
|
|
|
właśnie o takie rozwiazanie chciałem zapytać, czy ktoś używa, może powiedzieć czy są jakieś negatywne strony?
acent napisał/a: | Ułomność 4x4 możesz poprawić uruchamiając SAWC. Najnowsza wersja wsadu dla sterownika 4x4 dość fajnie to realizuje, oczywiście programowo. |
no teraz to mnie zaintrygowałeś, masz jakieś źródło do tego? |
|
|
|
 |
|
|