|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[COLT VI CZ3 2007 1.3] Problem ze światłami i wycieraczkami |
Autor |
Wiadomość |
kubekow
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1.3 95 KM REMIX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-03-2024, 09:30 [COLT VI CZ3 2007 1.3] Problem ze światłami i wycieraczkami
|
|
|
Cześć, odpaliłem dzisiaj auto w celu dojazdu do pracy, okazało się że nie działa podświetlenie zegarów, ale nie działają również światła, kierunkowskazy, wycieraczki na 1 biegu i tylnie w ogóle, spryskiwacze (awaryjne działają). Problem jeszcze wczoraj nie występował, ba byłem na przeglądzie... Po jakimś czasie 10/20 min nagle wszystko się zapaliło - podświetlenie deski i światła, ale wycieraczki nadal działały tylko na 2 biegu, kierunki nie działały i tylne wycieraczaki również. Ku mojemu zdziwieniu po zgaszeniu auta nadal wszystko się świeciło - światła i deska. Jedynym rozwiązaniem w tym przypadku było odpięcie aku. Dodam, że od wczoraj pada więc zakładam że może być to wilgoć. Czy ktoś ma jakieś sugestie lub pomysły jak można ten problem rozwiązać i co może być przyczyną? |
|
|
|
 |
|
|