|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CZX 04-XX] Kluczyk zapasowy |
Autor |
Wiadomość |
vivalagnat
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1.3b 2009 rok
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-05-2024, 19:34 [CZX 04-XX] Kluczyk zapasowy
|
|
|
Witam. Przepraszam z góry jeżeli już ktoś tu był z takim problemem.
Jestem słaby w temacie szukania na forum )
Colt 2009 rok . 1.3 benzyna.
Spadł mnie drugi zapasowy klucz( bez przycisków ) z wysokości 15 m na beton i się rozleciał .
Wszystko znalazłem tylko to co w środku było ( bateria i jeszcze coś nie udało mi się znaleść .
Ale szczerze mówiąc ja nawet nie wie jak to coś wygląda ale samochód nie odpala. Czy można prosić żeby ktoś zrobił zdjęcie co tam w tym kluczyku jest żeby ja mógł zrozumieć co szukać .
Dziękuję . |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 16-05-2024, 23:23
|
|
|
vivalagnat napisał/a: | bateria i jeszcze coś nie udało mi się znaleść |
Strzelam, że zw. pestka immobilizera.
Najprościej podejdź do jakiegoś punktu dorabiania kluczy z oryginalnym, działającym kluczykiem, i po prostu dorób nowy kluczyk. |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
vivalagnat
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1.3b 2009 rok
|
Wysłany: 17-05-2024, 07:40
|
|
|
apg2312 napisał/a: | vivalagnat napisał/a: | bateria i jeszcze coś nie udało mi się znaleść |
Strzelam, że zw. pestka immobilizera.
Najprościej podejdź do jakiegoś punktu dorabiania kluczy z oryginalnym, działającym kluczykiem, i po prostu dorób nowy kluczyk. | 400 zł wycenili dorobienie klucza. Ale ta pestka gdzieś tam leży . Chodziło mnie o rozmiarze tej pestki . Bo kolega ma wykrywacz metali może udało bym się znaleźć |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
|
|