|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
COLT 1.5 Really Art |
Autor |
Wiadomość |
mr_pibula
Nowy Forumowicz
Auto: COLT Really Art
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-01-2024, 16:52 COLT 1.5 Really Art
|
|
|
Hej
Pytanie, prosba o poradę....
Pacjent COLCIK 1.5 zakupiony 4 lata temu, mial na pokladzie zawias gwint BILSTEIN B14.... juz 2 razy go regenerowalem..... i albo [edit] warsztat albo cos nie tak bylo z tym zawiasem bo auto głownie autostrady robił i o dziwo leciała lewa strona..... Mechanik powiedzial ze nie ma co ratowac..... nie ma sensu.....
I tu prosba o pomoc, jaki sensowny zestaw w normalnych szeklach zakupic nie za miliony monet ... nie musi byc gwint. Ważne zeby bylo nizej i twardziej jak seria. |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 02-01-2024, 18:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cygan84
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0,06,Colt 1.3,10
|
Wysłany: 07-01-2024, 20:55
|
|
|
Witamy na forum. Chyba pisze się ralliart 😉
Też będę wymieniał w swoim narazie się rozglądam co by można założyć.
[ Dodano: 07-03-2024, 12:50 ]
Nie chce zakładać nowego tematu, ale może ktoś podrzuci mi jakąś myśl gdzie znajdę końcowy tłumik do ralliarta, bo już sprawdzałem chyba wszędzie internet, sklepy i nic. Czy moze z innej wersji silnikowej, będzie ok jak przespawam od starego rurę łącząca wydech, bo jest inna średnica. |
|
|
|
 |
mr_pibula
Nowy Forumowicz
Auto: COLT Really Art
|
Wysłany: 19-03-2024, 08:42
|
|
|
Chyba masz racje:) tak sie pisze.
Generalnie zakupiłem BILSTEIN B14 w DE na wyprzedaży. Taniej jak najtańsze znalezione w PL.
Jak byś chciał to możesz się odezwać bo kupilem jeden kpl na zapas |
|
|
|
 |
|
|