|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
czesci do avance |
Autor |
Wiadomość |
Wiktor
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 331 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 17-08-2007, 11:45 czesci do avance
|
|
|
mam taki problem, chce sobie zmienić przedni zderzak na ten od wersji avance, mam już wszystko oprócz przedniej zaślepki i grila, szukam ich od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć. W ich sprawie dzwoniłem do serwisu aby się zorientować w kwestii ceny. Właśnie w tym momencie zaczynają się schody pan w serwisie nie za bardzo wie co to wersja avance i prosie mnie o podanie numeru vin ja jako posiadacz galanta w zwykłej wersji niemogę nic załatwić ze swoim vinem. Właśnie w tej sprawie zwracam się do kogoś kto posiada galanta w takiej wersji i byłby skłonny udostępnić mi swój numer vin w celu zakupienia tych części w serwisie.
Próbowałem korzystać z pewnej rosyjskiej strony, myślałem ze numery zamieszczone na niej są numerami katalogowymi ale po podaniu ich w serwisie okazuje się ze nimi nie są, rzeczywiście tak jest bo miedzy innymi zaślepka do avance i do sport edition na tej stronie jest pod tym samym numerem
Czy znajdzie się taka osoba i poda mi ten numer obym mógł sobie zakupić te części??
Może być podane na pw. |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 17-08-2007, 12:14
|
|
|
Wiktor napisał/a: | Próbowałem korzystać z pewnej rosyjskiej strony, myślałem ze numery zamieszczone na niej są numerami katalogowymi ale po podaniu ich w serwisie okazuje się ze nimi nie są, rzeczywiście tak jest bo miedzy innymi zaślepka do avance i do sport edition na tej stronie jest pod tym samym numerem |
Tam są kody katalogowe Mitsubishi oraz kody katalogowe tego sklepu ruskiego.
Jeśli chodzi o zderzak, to jak wpiszesz nr VIN Galanta Avance, albo SE to zobaczysz, że symbol zderzaka będzie inny aniżeli gdy wpiszesz swój nr vin. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Wiktor
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6, 99r
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 331 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 17-08-2007, 12:17
|
|
|
wiem ze kod bedzie inny, miedzy innymi dlatego załozyłem ten temat, dlatego prosił bym kogos o udostepnienie mi numero vin z galanta avance
Pozdrawiam i dziekuje
[ Dodano: 17-08-2007, 12:20 ]
chyba doszedłem do tych numerów katalogowych
czy numery czesci mitsubishi zaczynaja sie np od literek MR....... |
|
|
|
 |
|
|