|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dorabianie kluczyka wraz z imobilazjerem |
Autor |
Wiadomość |
Marcin5951
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-01-2021, 11:54 Dorabianie kluczyka wraz z imobilazjerem
|
|
|
Pomocy:) potrzebuje dorobic kluczyc do OT1 chodzi mi o to by kluczyk mial imobilajzer, otwiera zamykal mojego outlanderka z pilota. W mojej miejscowosci powiedzielikoszt 500zl. Zna ktos tansze opcje? |
|
|
|
 |
roger18sx
Forumowicz
Auto: OUTLANDER 2.0T
|
Wysłany: 05-03-2021, 22:59
|
|
|
Frezowanie to koszt pewnie do 50 zł . Zakup transpondera to do 50 zł i fachowiec z dobrym sprzętem do klonowania. |
|
|
|
 |
killerek41
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander I 2.0T
|
Wysłany: 20-11-2023, 17:05
|
|
|
Marcin5951, musisz poszukać na alliexpres kluczyk z grotem jest dostępny oraz immo. na OBD rbisz złączke reszta była gdzies tu wrzucona odnośnie kodowania. jest na YUOTUBE filmik ogarniesz sam i zmiescisz sie w 200 zł |
|
|
|
|
 |
matister
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 14-01-2024, 18:51
|
|
|
Zmieniałem modul komfortu ETACS , w nim zaprogramowany jest centralny, kupilem z pilotem i działa. Kluczyk został bez zmian , tylko pilot do centralki zmienilem. Za ETACS z pilotem 200zł dałem |
|
|
|
 |
MaciejTransalp
Nowy Forumowicz
Auto: outlander I gen.
|
Wysłany: 31-01-2024, 21:07 Dorabianie kluczyka outlander I
|
|
|
Można na warszawskiej Pradze koło Wileniaka dokładniej Ratuszowa/Inżynierka koło domu kultury Praga. Dorabiałem bez pilota. Było fachowo i niedrogo. W Nowym Dworze nikt nie dał rady albo gdzieś w Nasielsku miało być dwa razy drożej i dłużej miało to trwać, to znaczy chciał, żeby zostawić auto. W Warszawie moment i działa, a miałem tylko jeden z pilotem. Teraz przynajmniej mam drugi chociaż niestety bez pilota. |
_________________ xl600v transalp 1987 - najstarsza wersja motocykla, czytaj szybszy, trwalszy, lżejszy!
Najstarszy outlander - ? |
|
|
|
 |
killerek41
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander I 2.0T
|
|
|