|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse 1G - poduchy silnika |
Autor |
Wiadomość |
ziggi
Forumowicz
Auto: Eclipse 1G GS Legacy GT Spec-B
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 03-06-2024, 18:22 Eclipse 1G - poduchy silnika
|
|
|
Dzień dobry,
Czy ktoś mógłby proszę dać namiar na poduchy silnika do GS'a 1G?
Poszła ta przy rozrządzie (MB436742 lub MB436741 nie wiem czym się roznią i czy się różnią) i prawdopodobnie ta pod silnikiem (jeszcze nie znam numeru).
Kuzyn w Polsce ogarnia mi Miśka i nie mógł dziś dostać tych części w sklepach gdzie się normalnie zaopatruje. Chętnie kupię pojedynczo albo wszystkie trzy w zestawie. Zależy mi na czasie.
moja poducha obok rozrządu - MB436741 znalazłem na eBay USA, ale dość długa dostawa, potrzebuję na wczoraj
Coś gdzieś w Polsce?
EDIT:
Kupiłem w końcu komplet z eBay USA, wszystkie 4 poduchy za 170$, mają przyjść na początku lipca. Kuzyn znalazł w Polsce poduszkę od strony rozrządu i przednią oraz poliuretan do wprasowania w tylną poduchę ale sprzedawca chciał 900zł za komplet. Stwierdziłem że nie zależy nam na czasie aż tak bardzo żeby pół kompletu używek płacić więcej niż za pełen zestaw nowych. |
_________________ Eclipse GS 1G 2.0
Legacy GT Spec-B 2.0 turbo |
|
|
|
|
|
|
|