|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Najnowsze możliwe ASX w wersji MIVEC od Mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
gshesiu
Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 MY09
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Sie 2016 Posty: 279 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 21-06-2024, 14:22 Najnowsze możliwe ASX w wersji MIVEC od Mitsubishi
|
|
|
Takie pytanie: które ASX, możliwie najnowsze, silnik benzynowy, nie renault captur, w automacie , polecacie kupić z technicznego punktu widzenia co do niezawodności ? |
|
|
|
 |
Laknat
Forumowicz
Auto: ASM MY17
Pomógł: 13 razy Dołączył: 27 Lis 2018 Posty: 423 Skąd: Polska
|
Wysłany: 21-06-2024, 16:44
|
|
|
2.0 bo tylko taka benzyna w EU miała skrzynię automatyczną. 1.6 tylko w manualu. |
|
|
|
 |
kgreczyn
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 2024 1,3 7AT
|
Wysłany: 24-06-2024, 08:52
|
|
|
Dzień dobry,
Kupiłem miesiąc temu ASX 2024 1,3 7AT i chciałbym dokupić zimowy komplet felg 18"", ale nigdzie nie mogę znaleźc jakie rozmiary mają zakupiopne z autem oryginały, chodzi mi o rozstaw śrub, ET i otwór centralny.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam |
_________________ Krzysztof |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 495 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 24-06-2024, 13:21
|
|
|
kgreczyn napisał/a: | Dzień dobry,
Kupiłem miesiąc temu ASX 2024 1,3 7AT i chciałbym dokupić zimowy komplet felg 18"", ale nigdzie nie mogę znaleźc jakie rozmiary mają zakupiopne z autem oryginały, chodzi mi o rozstaw śrub, ET i otwór centralny.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam |
Są wyszukiwarki coś w stylu "dobierz opony" "dobierz felgi". Najlepiej zadzwoń do serwisu MM albo Renault bo kupiłeś Captura a nie ASX-a. |
_________________ piotr57 |
|
|
|
 |
|
|