|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Ralliart 2009-2013 |
Autor |
Wiadomość |
haaryballs
Nowy Forumowicz
Auto: Skoda Octavia III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2023, 11:51 Lancer Ralliart 2009-2013
|
|
|
Cześć wszystkim.
Słowem wstępu - po latach wreszcie mogę poniekąd spełnić swoje marzenie i nabyć Lancera, może nie EVO, ale wystarczająco blisko
Stąd moje pytanie - powiedzcie dobrzy ludzie na co uważać, co może się sypać, jak z utrzymaniem, bo jak zwykle w necie opinie są mieszane, a najbardziej przydatne rady dostawałem zawsze na forach klubowych, stąd przybywam do Was, żeby niebawem wpisać się do klubu również
Docelowo chciałbym sedana, choć widzę, że cenowo stoją sporo wyżej i jest ich mniej, niestety sportback wyglądowo jest super, ale i tak mniej podoba mi się niż sedan.
Interesuje mnie tylko wersja Ralliart, jak w tytule (gdyż na EVO, rzecz jasna, mnie nie stać), mniejsze/słabsze silniki odpadają. |
|
|
|
 |
PanWiniary
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-12-2023, 18:42
|
|
|
Podepnę się pod temat. Nowy na forum. Też mi się marzy wersja Ralliart, z tym, że nieco młodsza niż te obecnie oferowane w PL (2009-2010). Czy ktoś może podpowiedzieć odnośnie importu auta z zagranicy? Czy ktoś może dokonywał takiego zakupu i jest w stanie polecić jakąś solidną w temacie firmę? Będę wdzięczny za odpowiedź |
|
|
|
 |
|
|