Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer Ralliart 2009-2013
Autor Wiadomość
haaryballs 
Nowy Forumowicz

Auto: Skoda Octavia III
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-08-2023, 11:51   Lancer Ralliart 2009-2013

Cześć wszystkim.

Słowem wstępu - po latach wreszcie mogę poniekąd spełnić swoje marzenie i nabyć Lancera, może nie EVO, ale wystarczająco blisko :D

Stąd moje pytanie - powiedzcie dobrzy ludzie na co uważać, co może się sypać, jak z utrzymaniem, bo jak zwykle w necie opinie są mieszane, a najbardziej przydatne rady dostawałem zawsze na forach klubowych, stąd przybywam do Was, żeby niebawem wpisać się do klubu również :)

Docelowo chciałbym sedana, choć widzę, że cenowo stoją sporo wyżej i jest ich mniej, niestety sportback wyglądowo jest super, ale i tak mniej podoba mi się niż sedan.

Interesuje mnie tylko wersja Ralliart, jak w tytule (gdyż na EVO, rzecz jasna, mnie nie stać), mniejsze/słabsze silniki odpadają.

PanWiniary 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Outlander III
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-12-2023, 18:42   

Podepnę się pod temat. Nowy na forum. Też mi się marzy wersja Ralliart, z tym, że nieco młodsza niż te obecnie oferowane w PL (2009-2010). Czy ktoś może podpowiedzieć odnośnie importu auta z zagranicy? Czy ktoś może dokonywał takiego zakupu i jest w stanie polecić jakąś solidną w temacie firmę? Będę wdzięczny za odpowiedź :)

Odpowiedz do tematu