|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rockford Fosgate + wzm. i rad. Pioneer |
Autor |
Wiadomość |
Krycha12
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III 2.0 2016
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2024, 22:32 Rockford Fosgate + wzm. i rad. Pioneer
|
|
|
Dobry wszystkim.
Kupiłem niedawno Outlandera III z 2015 - wyposażony w oryginalne głośniki Rockford Fosgate, natomiast poprzedni właściciel wymienił radio i wzmacniacz na Pioneer.
Radio: Pioneer sph da120
Wzmacniacz: Pioneer 500w gm-a3702
Trochę brakuje mi android auto, do tego nie wiem, czy można uzyskać lepszą jakość z tych głośników (ten wzmacniacz jest 2-kanałowy, ory. był 8-kanałowy o innej mocy itd.).
Pytanie, czy wymiana samego radia da poprawę w jakości audio i co polecacie?
Czy ktoś ma doświadczenie z tym wzmacniaczem?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 372 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 18-10-2024, 20:36 Re: Rockford Fosgate + wzm. i rad. Pioneer
|
|
|
Krycha12 napisał/a: | Dobry wszystkim.
Kupiłem niedawno Outlandera III z 2015 - wyposażony w oryginalne głośniki Rockford Fosgate, natomiast poprzedni właściciel wymienił radio i wzmacniacz na Pioneer.
Radio: Pioneer sph da120
Wzmacniacz: Pioneer 500w gm-a3702
Trochę brakuje mi android auto, do tego nie wiem, czy można uzyskać lepszą jakość z tych głośników (ten wzmacniacz jest 2-kanałowy, ory. był 8-kanałowy o innej mocy itd.).
Pytanie, czy wymiana samego radia da poprawę w jakości audio i co polecacie?
Czy ktoś ma doświadczenie z tym wzmacniaczem?
Pozdrawiam |
Pogadaj z Tokyo:
Outlander_SDA |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|
|
 |
|
|