|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander Phev nie ładuje się z gniazdka |
Autor |
Wiadomość |
Wicek27
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-11-2024, 22:34 Outlander Phev nie ładuje się z gniazdka
|
|
|
Cześć wszystkim
Mój Misiek nie chce się ładować z ładowarki e garażu , podjechałem i podjąłem próbę ładowania na szybkiej stacji też nie chce działać . Podczas jazdy i załączeniu ładowania czy też hamowania ładuje ,co go może boleć ?
Kontrolka czerwona od ładowania pokazuje się dopiero jak nacisnę raz przycisk uruchomienia auta ?
Może ktoś miał podobny problem ? |
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 445 Skąd: Limerick
|
Wysłany: 23-11-2024, 17:25
|
|
|
Może jakiś moduł wysiadł. Pewnie po podłączeniu MUT da się sprawdzić. Poszukaj w okolicy kogoś kto ma MUT'a lub serwis. Sprawdzałeś oba gniazda ładowania? |
|
|
|
 |
Wicek27
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2024, 20:15
|
|
|
Hejka
Wczoraj wieczorem naładował z gniazdka w garażu . Dziś próba naładowania pod marketem po ponad godzinnym podłączeniu stan naładowania 0, więc faktycznie albo coś nie do końca łączy albo jakiś moduł szwankuje . Może jest ktoś na forum kto to ogarnie ? Mogę jakąś wycieczkę zrobić jednodniową ? A jak nie to serwis pozostanie 😞 |
|
|
|
 |
|
|