|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander PHEV harmonogram ładowania w chińskim radiu |
Autor |
Wiadomość |
krzychorna
Nowy Forumowicz krzychorna
Auto: Outlander PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2025, 10:36 Outlander PHEV harmonogram ładowania w chińskim radiu
|
|
|
Witam. Założyłem chińczyka w autku ( nie podłączyłem jeszcze kamer360) ogólnie sprawuje się dobrze ale próbowałem ustawić harmonogram ładowania i zamiast ładować w nocy to tylko czekał na ładowanie. Wpisywanie godzin to cyrk bo klikałem na pałę a godzina zmieniała się po wyjściu z opcji ładowania nie dało się zaznaczyć który harmonogram ma być aktywny. Czy ktoś bawił się z tymi ustawieniami ? Czy ustawienie CAN-u ma znaczenie bo sterowanie z kierownicy działa, kamera cofania (oryginalna) też, pokazuje się otwarcie drzwi, nie wiem gdzie można oglądać dodatkowe parametry które można zaznaczyć do czytania z magistrali CAN może ktoś to rozpracował ??? |
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 445 Skąd: Limerick
|
Wysłany: 06-03-2025, 09:19
|
|
|
A zdradzisz co to za model radia? |
|
|
|
 |
krzychorna
Nowy Forumowicz krzychorna
Auto: Outlander PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-03-2025, 11:53
|
|
|
Witam. Jest to OSSURET S8 wersja B z can oraz kamerami 360 w gratisie.na procesorze 7862 6/64gb system 360 można wyłączyć i korzystać z oryginalnej kamery cofania. |
|
|
|
|
 |
|
|