| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Outlander PHEV harmonogram ładowania w chińskim radiu |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | krzychorna   Nowy Forumowicz
 krzychorna

Auto: Outlander PHEV
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 05-03-2025, 10:36   Outlander PHEV harmonogram ładowania w chińskim radiu |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Założyłem chińczyka w autku ( nie podłączyłem jeszcze kamer360) ogólnie  sprawuje się dobrze ale próbowałem ustawić harmonogram ładowania i zamiast ładować w nocy to tylko czekał na ładowanie. Wpisywanie godzin to cyrk bo klikałem na pałę a godzina zmieniała się po wyjściu z opcji ładowania nie dało się zaznaczyć który harmonogram ma być aktywny. Czy ktoś bawił się z tymi ustawieniami ? Czy ustawienie CAN-u ma znaczenie bo sterowanie z kierownicy działa, kamera cofania (oryginalna) też, pokazuje się otwarcie drzwi, nie wiem gdzie można oglądać dodatkowe parametry które można zaznaczyć do czytania z magistrali CAN może ktoś to rozpracował ??? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | mohinder   Forumowicz

Auto: Outlander PHEV 2016r
 Kraj/Country: Ireland

| 

|  Wysłany: 06-03-2025, 09:19 |   
 |  
               | 
 |  
               | A zdradzisz co to za model radia? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | krzychorna   Nowy Forumowicz
 krzychorna

Auto: Outlander PHEV
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 06-03-2025, 11:53 |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Jest to OSSURET S8 wersja B z can oraz kamerami 360 w gratisie.na procesorze 7862  6/64gb system 360 można wyłączyć i korzystać z oryginalnej kamery cofania. |  
				|  |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |