[C51A 1.3] WYMIANA KONDENSATORóW W WAWIE |
Autor |
Wiadomość |
MitsuMan [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2007, 00:17 [C51A 1.3] WYMIANA KONDENSATORóW W WAWIE
|
|
|
WITAM wszystkich Mitsumaniaków od stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem Colta 91 1.3 12. I mam problem zdaje sie który już był wielokrotnie przerabiany na tym forum. Chodzi o pracę autka po pierwszym dziennym uruchomieniu. Szarpie tak, że gdybym się nie przypinał pasami to wbijałbym zęby w kierownice. Czytałem już wasze porady i chciałbym spróbować wymienić te kondensatory przy kompie. No i tu jest problem mieszkam w Wawie i dzwoniłem już w wiele miejsc i nikt tego nie robi. Czy znacie może jakieś miejsce w Warszawie lub w okolicach gdzie jest ktoś kto mógłby mi to zrobić?
Pozdrawiam wszystkich koneserów Mitsubishi. |
|
|
|
 |
Zatoichii
Mitsumaniak Ogrodnik

Auto: Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2007, 00:25
|
|
|
Witaj MitsuMan .Na stronie glownej wejdz w fora ogolne, tam jest grupa z mazowieckiego
i wszystko jasne
pozdrawiam |
_________________ Canon 350D + KIT 18-55mm |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2007, 00:40
|
|
|
Zrobi to każdy elektronik,kup nowe kondensatory,wez komputer i idz do goscia. Jeśli nie chcesz ryzykowac spaprania to możesz uderzyć na samą góre do Bartka,klubowego speca od ECU, myśle że chętnie Ci pomoże. |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21958 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 26-04-2007, 08:02
|
|
|
Mi wymienił koleś w komisie telefonów komórkowych, w którym też naprawiają te telefony. Żaden problem. 1 godzina roboty. Możesz spróbować sam |
|
|
|
 |
MitsuMan [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2007, 10:15
|
|
|
No tak, jakbym wiedział że mojego Colcika mogę naprawić w serwisie komórek to bym od razu uderzył
Jestem niestety zielony w tym temacie (prawie jak baba) i raczej sam kompa nie wymontuje. Więc pewnie uderze na forum z mazowieckiego. Dzięki niespodziewałem się tak szybkiego odezwu |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-04-2007, 10:40
|
|
|
Nie rozumiem po co zakladasz kolejny temat. Dostales juz odpowiedz - skontaktuj sie z uzytkownikiem Bartek |
Just think...
. |
|
|
|
 |
shortybmx [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2007, 10:41
|
|
|
na prv Ci wysłałem namiary
eh... i ktoś mnie uprzedził |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 26-04-2007, 10:44
|
|
|
shortybmx napisał/a: | ktoś mnie uprzedził | nie wyslalem mu na PW namiarow na Bartka.
I scalilem temat.
MitsuMan, prosze nie zakladaj kolejnego o tym samym. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
MitsuMan [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2007, 11:12
|
|
|
Kolejny post został przeniesiony przez moderatora z forum głównego o coltach:)
Przykro mi że zapaskudził temat. Dostałem namiary do speca zadzwonie, naprawie i powiem czy pomogło czy to coś innego. Pozdro maniacy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 26-04-2007, 11:15
|
|
|
MitsuMan napisał/a: | Kolejny post został przeniesiony przez moderatora z forum głównego o coltach:) | Nie przez moderatora a przeze mnie.
Nie zakladamy kilku tematow o tym samym.
MitsuMan napisał/a: | Przykro mi że zapaskudził temat. | Zawsze mozna go usunac. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 02-05-2007, 13:07
|
|
|
ja też bym oddał swój komp w dobre ręce ...ja nie mam tych zdolności i się boję ze coś tam pyka właczaj i wyłączając auto... |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21958 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 02-05-2007, 13:20
|
|
|
TRAWOR76 napisał/a: | coś tam pyka właczaj i wyłączając auto... | To bardzo dobrze. U mnie też pyka, a komp jest już po wymianie kondensatorów. |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 02-05-2007, 13:32
|