|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:42 |
[MSS ALL] ELEKTRYKA Automatyczny włącznik świateł. |
Autor |
Wiadomość |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2007, 11:48 [MSS ALL] ELEKTRYKA Automatyczny włącznik świateł.
|
|
|
WITAM
Mam taka mysl - od dzis chyba obowiazuja nowe przepisy, trzeba jezdzic samochodami z wlaczonymi swiatlami przez 24h na dobe. Mam takie pytanie - czy da sie zamontowac jakas kostke magiczke ,aby swiatła po odpaleniu silnika same sie zapalaly a po zgaszeniu silnika same sie wylaczaly, na wzor skandynawski.
Wem, ze auta tam sprzedawane maja taki bajer w standarcie, mial ktos cos takiego lub stycznosc z tym bajerkiem ?? Jesli tak to poprosze o blizsze dane co i gdzie trzeba zamontowac. Wiecie - moze sie zdarzyc, ze czlowiek zapomni wlaczyc i stowka albo i wiecej pojdzie w pyry PROSZE O DYSKUSJE I WYMIANE DOSWIADCZENIAMI
POZDRAWIAM
[ Dodano: 17-04-2007, 13:06 ]
Znalazłem cos takiego
http://www.allegro.pl/ite...ia_pozycji.html
Ktos z was moze ma cos takiego badz zakładał jesli tak to prosze o info czy jest to skomplikowane i jak sie to zaklada
[ Komentarz dodany przez: Hubeeert: 03-05-2007, 20:04 ]
Edytowalem ortografie.
Taka pisownia jest prawidlowa.
Przecinek od razu po slowie a po nim spacja - nigdy na odwrot.
Po "ze" zawsze przecinek.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez cns80 11-02-2009, 14:46, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
pgrygiel [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 15:43
|
|
|
Mam coś takiego a jest to jakiś przekażnik niwiem jaki bo zakładał mi to elektryk samochodowy . kosztowało to 50 zł. Po odpaleniu silnika światła zapalają się po 5 sekundach a po zgaszeniu gasną . Dobra sprawa.Jak chcesz nie zaświecać świateł to przed odpaleniem zaciągasz ręczny a po odpaleniu uwalniasz ręczny. |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2007, 12:49 AUTOMAT WŁANCZAJACY SWIATŁA NAMIERZONY :)
|
|
|
WITAM
Znalazłem juz to czego szukałem ,taki pstryczek magiczek mozna zamontowac u naszego kolegi z forum w warsztacie Auto Alarmy przy ulicy Władysława IV w Bydgoszczy koszt okolo 120zł lub w ASO AUTO-PARTNER TORUN Koszt jest niestety wyzszy 180zł .
Oddalem mojego miska na naprawe blacharska do torunia i w aucie zastepczym jest to zamontowane stad wlasnie sie pokapowalem ze maja taki bajerek w ofercie a i cene maja chyba nie za wysoką ,tak czy inaczej jakby was cos takiego interesowalo to juz wiecie gdzie ten bajer mozna szukac .
Ja sobie montuje bo z tego co widze to o swiatłach pamietam raz na 3 razy
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
mungam [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2007, 22:56
|
|
|
Taki bajer na ALLEGRO mozna kupic juz od 20 zl a montaz zajmuje raptem pol godzinki.Nic trudneg jest szczegolowy shemat do tego. |
|
|
|
 |
co_hipi [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2007, 12:56
|
|
|
Wiem widzialem ale troche sie obawial zebym z tego jakiejs bomby nie zrobil;) Bylem dzis w Poznaniu na gieldzie i akurat nikt nie mial tego cudu sie pokonczyly .Ale tak czy inaczej wole to dac zawodowcom ,ja sie elektryki nie tykam pozdrawiam |
|
|
|
 |
rex58 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 19:14
|
|
|
tez zamontowalem u elektronika koszt 150zl w Warszawie-trudno ale warto-komfort |
|
|
|
 |
DEZBERN [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2007, 23:09
|
|
|
wszpominacie o dobrym bajerze. rex58 jeśli to nie tajemnica to podaj adres tego elektronika w Warsawie
Dzięki |
|
|
|
 |
|
|