|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK1A 1.3] zerujący sie stan licznika |
Autor |
Wiadomość |
piotrek88
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.3 GL 1998
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-07-2016, 21:53 [CK1A 1.3] zerujący sie stan licznika
|
|
|
Witam, mam problem z moim lancerem, zawsze po tankowaniu zerowałem sobie licznik teraz po kazdej nocy gdy wsiadam do samochodu stan licznika wynosi 0.0 tak jakby sam sie zerował wiecie co może być?
Dodatkowo nie dziala radio zegarek podswietlenie podsufitówki i ten brzeczyk gdy zapomne zgasić swiatła mijania, próbowałem wymienić bezpiecznik ale po kazdej wymianie od razu go pali. |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2309 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 12-07-2016, 22:07
|
|
|
Wiemy.
Skoro od razu pali ci bezpiecznik po wymianie, to masz gdzieś zwarcie.
Jak sam nie potrafisz posprawdzać, co się dzieje, to wizyta u elektryka samochodowego. |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 13-07-2016, 07:15
|
|
|
piotrek88 napisał/a: | Dodatkowo nie dziala radio zegarek podswietlenie podsufitówki i ten brzeczyk gdy zapomne zgasić swiatła mijania, próbowałem wymienić bezpiecznik ale po kazdej wymianie od razu go pali. | Wypnij te urzadzenia i wsadz bezpiecznik, jezeli go spali to albo masz zwarcie bezposrednio w instalacji albo pominales jakis odbiornik przy odpinaniu. Jezeli bezpiecznik po wsadzeniu będzie caly, to po kolei podpinaj urzadzenia, jezeli np po wpieciu radia spali bezpiecznik to wiesz gdzie jest usterka.
Pod zadnym pozorem nie montuj bezpiecznika innego niz zaleca instrukcja. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|