|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kilka pytań o L 200 07 |
Autor |
Wiadomość |
jacek z płocka
Forumowicz
Auto: L200 07 AT Rallyart, MSS 1,6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-01-2008, 20:44 Kilka pytań o L 200 07
|
|
|
Witam, czy wiecie jak dostać się do filtra kabinowego / klimy.
Drugie pytanie -ile można obciążyć klapę skrzyni ładunkowej, bo chciałem sobie na niej posiedzieć.
I jeszcze jedno nie podobają mi się szpary - patrząc przez nadkole przez które widać silnik, pasek klinowy, katalizator, kabelki, jakieś rurki. Strasznie się to wszystko brudzi. Myślę o założeniu jakiś osłon lub fartuchów. Ciekawe czy by się gwarant przyczepił, że sam grzebałem.
Jeszcze chcę się pochwalić, że nie skrzypią mi resory - zrobiłem takie fajne osłony. Zdjęcia zrobię to pokarzę. |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 20-01-2008, 09:39
|
|
|
Klapa skrzyni ładunkowej max obciązenie 200kg.
co do szpar, a nie masz gumowej osłony w nadkolu z przodu?? jak będę miał aparat to zrobię fotkę, normalnie wnętrze komory silnika jest zasłonięte od strony koła (blachy mają oryginalne otwory dookoła nadkola) z zewnątrz, fotka dzisiaj popołudniu...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Jacek Jabłoński [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2008, 22:50
|
|
|
WITAM. NIESTETY L-KI NIE POSIADAJA FILTRA KABINOWEGO.AUTO PRZEZNACZONE JEST DO "PRACY'',A W PRACY NIE TRZEBA CZYSTEGO POWIETRZA.TEZ MNIE TO ZASKOCZYŁO.POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
|
|