|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
NAWIEWY ! ! ! |
Autor |
Wiadomość |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2007, 21:35 NAWIEWY ! ! !
|
|
|
Panowie, więc jak już wiecie jestem posiadaczem Gala z 1992r i dzis podczas drogo poprstu wysiadły mi nawiewy Sprawdzałem bezpieczniki i sa całe (jutro jeszcze raz dokłądnie sprawdze) co to moze być poza bezpiecznikami ?!
POMOCY
POZDRAWIAM
Z POWAZANIEM SLONIO |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2007, 21:40
|
|
|
Byc moze szczotki , sprobuj go obejrzec i przeczyscic |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2007, 21:53 Hmmm
|
|
|
A gdzie to sie znajduje ? jak to rozkręcić ? Wiesz, to dobrze chodzilo i po prostu przestało - od tak... :/ i pokręrło teraz nie reaguje... |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 29-05-2007, 10:47
|
|
|
nie dmucha?
- bezpieczniki od wentylatora, przewody, włącznik
nie zmienia cieplo/zimno?
- przelacznik, ciegna od niego przy przelaczniku, ciegna w mieszalniku |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 20:03
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | nie dmucha?
- bezpieczniki od wentylatora, przewody, włącznik |
Nie wiem jak sie dostać do pokrętła Próbowalem, ale przeszkadza mi zapalniczka... bezpieczniki wszystkie sprawne :/ sprawdzalem :/ A gdzie jest dokladnie bezpiecznik od wentylatora ? zdaje mi sie ze sprawdzalem wszystkie, ale mogę sie mylić :/ POMÓŻ STARY
Grzać grzeje jest ok tylko jedno co nie dziala to wlasnie sama dmuchawa :/ |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 29-05-2007, 20:36
|
|
|
wyciagasz popielniczke (trzeba wcisnac ten metal na dol i popiolka wychodzi) i tam masz jeszcze srubke (razem sa 4)
wtedy caly panel odchodzi (pokretla i suwaki sie sciaga)
czasem sie cos rozlutuje itp. - zobacz czy na 4 biegu (max.) wentylator chodzi |
|
|
|
 |
slonio88 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 21:05
|
|
|
Wiem jak sie wyciaga popielniczke, ale i tak mam wrażenie ze trzyma ja coś przy zapalniczce... :/ :/ bo góra odchodzi bez problemu tylko tak jakby trzymala to wszystko zapalniczka :/ |
|
|
|
 |
|
|