|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:42 |
[MSS DID] KAROSERIA Wymiana akumulatora |
Autor |
Wiadomość |
bpatrol [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2007, 05:20 [MSS DID] KAROSERIA Wymiana akumulatora
|
|
|
Jestem nowym właścicielem MSS 1.9 DID i jest to mój pierwszy samochód. Wczoraj zostawiłem go na parkingu na 5 godzin z załączonymi światłami. Wyładował mi się akumulator.
Czy ktoś mógłby mi pomóc - jak wyciągnąć akumulator po odłąceniu zgodnie z instrukcją obsługi?Instrukcja w tej sprawie milczy...
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez cns80 11-02-2009, 14:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kazan [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 14:40
|
|
|
Sprawa jest super prosta. Musisz wsadzić łapkę w okolice AKu. Na jego podstawie wczujesz kawałek plastikowej zawleczki po lewej stronie (ok. 5cm szerokości) zdecydowanym ruchem (lecz z wyczuciem) pchnij ją w dół odchylając jednocześnie do przodu samochodu. Musisz wykonać taki półobrotowy ruch. Zakładanie odwrotna kolejność. W razie problemów pytajna priva. |
|
|
|
 |
|
|