KRAKOW TUNING SHOW |
Autor |
Wiadomość |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 14:02 KRAKOW TUNING SHOW
|
|
|
Ja napewno będe popatrzeć. A może ktoś z Was zaprezentuje swój bolid? hehe:)
tutaj |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2007, 14:27
|
|
|
W sobote podobno ma być Eclipse Shrek'a z MEKP. Ja pewnie w sobote bede, ale w niedziele ide na komunie więc raczej odpada. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Wook@sH
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
|
Wysłany: 18-05-2007, 17:10
|
|
|
ja bede w niedzielę, ale nie swoim autem.
fotki jakieś porobię to wrzucę na forum. |
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 18:18
|
|
|
Cytat: | Plan konkursów i atrakcji
Plan konkursów i atrakcji podczas 5. Tuning Show w Krakowie
Sobota 19 maja
10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku Electronics Arts Polska producenta gry „Need For Speed™ Carbon”
10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku motoAllegro.pl i otoMoto.pl
10:30-16:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepszy zestaw Car Audio. Konkurs przeprowadza dystrybutor firmy Beyma - Elmuz
10:30-16:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepsza tapicerka. Konkurs organizuje i przeprowadza firma MG MAX
11:00 – Konkurs dla wystawców: Pchanie auta na czas
12:00 – Konkursy dla każdego: Wyciskanie ciężarów. Konkursy organizuje i przeprowadza na swoim stoisku firma Nowakowski & Szymański Sp. z o.o.
12:30 – Konkurs dla wystawców: Dojazd do przeszkody na jedno hamowanie
13:30 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy wydech
14:30 – Konkurs dla wystawców: Jazda precyzyjna ze szklanką wody
Niedziela 20 maja
10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku Electronics Arts Polska producenta gry „Need For Speed™ Carbon”
10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku motoAllegro.pl i otoMoto.
10:00-15:30 – Konkurs dla wystawców: Najlepiej stuningowany samochód
10:30-15:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepszy zestaw Car Audio. Konkurs przeprowadza dystrybutor firmy Beyma – Elmuz
10:30-16:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepsza tapicerka. Konkurs organizuje i przeprowadza firma MG MAX
11:00 – Konkursy dla każdego: Wyciskanie ciężarów. Konkursy organizuje i przeprowadza na swoim stoisku firma Nowakowski & Szymański Sp. z o.o.
12:00 – Pokaz udzielania PIERWSZEJ POMOCY przy wypadku samochodowym przez Harcerską Grupę Ratowniczą „Krak”
13:00 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy samochód
14:30 – Konkurs dla wystawców: Palenie gumy
16:00 – Ogłoszenie wyników konkursów
Zgłoszenia do konkursów w recepcji targowej (w przypadku konkursu na Najlepszą Tapicerkę zapisy na stoisku MG MAX), ilość miejsc ograniczona.
Konkursy prowadzi Michał Wasilewski - konferansjer z firmy Creative Group 303
Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu
|
Cytat: | 13:00 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy samochód |
Szkoda że Browar rozwalił auto hehe:) |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 19-05-2007, 02:14
|
|
|
bede jutro (tzn dzisiaj juz ), kolo 13 sie tam pojawie. W niedziele nie wiem - pewnie juz nie przyjade, w koncu grill wieczorem
btw. bylem nawet zapisany na wyscig na 1/4 mili, niestety szanowne MULTIKINO nie udzielilo zgody na zamkniecie drogi bo im to niby klientow zabierze.
wiec ja do multikina juz nie pojde wiecej |
|
|
|
 |
Seba_Dominika [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 18:14
|
|
|
Tak szczerze to impreza do bani.w konkursach mogą brać udział tylko osoby które sie wystawiają,nagłośnienie o informacjach jest do bani i jeszcze jutro wydech będą oceniać kibice,bezsens.Ja na wydech też chciałem wjechać i pomimo że znam dużo osób to niechcą wpuścić |
|
|
|
 |
pa_pi
Mitsumaniak Piotrek

Auto: Galant 2.0 16 V + LPG
|
Wysłany: 20-05-2007, 23:03
|
|
|
Byłem dziś, hymm, byłem uczciwy więc godzinkę 1h odstałem w kolejce coby wejść, a wrażenia - lepiej nie będę się wypowiadał - seba zgadzam się z tobą w 100 % |
_________________ Piotrek
Dzięki Ci ... za to forum ...
Ursus - dziękuję
Mój Galant!
 |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 12:00
|
|
|
Ja w niedziele w kolejce stałem uyczciwie jakieś 15 min. Spoojnie mogłem samochody pooglądać bo większość ludu potrzyło na palenie gumy. Ogólnie tuning mnie nie interesuje, jednak było kilka ciekawych samochodów. Widać że włożono w nie wiele pracy i pieniędzy..
Parę ciekawszych egzemplarzy wrzucę:
Colt
Carisma - na naszym forum też są jej fotki
i jeszcze coś
 |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 21-05-2007, 12:06
|
|
|
a ja mialem wejsciowke i wszedlem bez kolejki
Ficu rozmawiales z wlascicielem tego colta? bo ja tak i moze nie bede tego komentowal
dla mnie tuning, w sensie auto ktore "wyglada" powinno tez jezdzic.
dlatego spoiler, nawet jakies neony, siatexy - okej, ale nie 50 koni pod maska!!
ten colt jest taki, jaki przywiezli z niemiec, tak to zrozumialem. Gosc nie umial mi powiedziec gdzie kupic taki zderzak do przodu, nawet nie potrafil go przyczepic dobrze bo (co bylo widac na jezdzie ze szklanka wody) caly sie ruszal masakrycznie. Maska zle spasowana - mowilem jak wyregulowac - stwierdzil ze nie potrzeba
no comments |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 12:12
|
|
|
Nie, nie rozmawiałem. Fkt faktem też tqakie odniosłem wrażenie że większość tamtych samochodów była juz tak kupiona
A właściciele w większości jakieś łorcyki.
[ Dodano: 21-05-2007, 12:15 ]
karolgt napisał/a: | Maska zle spasowana - mowilem jak wyregulowac - stwierdzil ze nie potrzeba |
Nie chciał otwierać maski bo pewnei tam 1,3 w gazie |
|
|
|
 |
|