Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
KRAKOW TUNING SHOW
Autor Wiadomość
Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2007, 14:02   KRAKOW TUNING SHOW

Ja napewno będe popatrzeć. A może ktoś z Was zaprezentuje swój bolid? hehe:)

tutaj

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-05-2007, 14:27   

W sobote podobno ma być Eclipse Shrek'a z MEKP. Ja pewnie w sobote bede, ale w niedziele ide na komunie więc raczej odpada. :)

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Wook@sH 
Mitsumaniak

Auto: Galant E39A - 2.0 4x4 '89
Wysłany: 18-05-2007, 17:10   

ja bede w niedzielę, ale nie swoim autem.
fotki jakieś porobię to wrzucę na forum.

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 18-05-2007, 18:18   

Cytat:
Plan konkursów i atrakcji
Plan konkursów i atrakcji podczas 5. Tuning Show w Krakowie

Sobota 19 maja
10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku Electronics Arts Polska producenta gry „Need For Speed™ Carbon”

10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku motoAllegro.pl i otoMoto.pl

10:30-16:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepszy zestaw Car Audio. Konkurs przeprowadza dystrybutor firmy Beyma - Elmuz

10:30-16:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepsza tapicerka. Konkurs organizuje i przeprowadza firma MG MAX
11:00 – Konkurs dla wystawców: Pchanie auta na czas

12:00 – Konkursy dla każdego: Wyciskanie ciężarów. Konkursy organizuje i przeprowadza na swoim stoisku firma Nowakowski & Szymański Sp. z o.o.

12:30 – Konkurs dla wystawców: Dojazd do przeszkody na jedno hamowanie

13:30 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy wydech

14:30 – Konkurs dla wystawców: Jazda precyzyjna ze szklanką wody

Niedziela 20 maja
10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku Electronics Arts Polska producenta gry „Need For Speed™ Carbon”

10:00-16:30 – Konkursy dla każdego organizowane na stoisku motoAllegro.pl i otoMoto.

10:00-15:30 – Konkurs dla wystawców: Najlepiej stuningowany samochód

10:30-15:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepszy zestaw Car Audio. Konkurs przeprowadza dystrybutor firmy Beyma – Elmuz

10:30-16:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepsza tapicerka. Konkurs organizuje i przeprowadza firma MG MAX

11:00 – Konkursy dla każdego: Wyciskanie ciężarów. Konkursy organizuje i przeprowadza na swoim stoisku firma Nowakowski & Szymański Sp. z o.o.

12:00 – Pokaz udzielania PIERWSZEJ POMOCY przy wypadku samochodowym przez Harcerską Grupę Ratowniczą „Krak”

13:00 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy samochód

14:30 – Konkurs dla wystawców: Palenie gumy

16:00 – Ogłoszenie wyników konkursów

Zgłoszenia do konkursów w recepcji targowej (w przypadku konkursu na Najlepszą Tapicerkę zapisy na stoisku MG MAX), ilość miejsc ograniczona.

Konkursy prowadzi Michał Wasilewski - konferansjer z firmy Creative Group 303

Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu

Cytat:
13:00 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy samochód

Szkoda że Browar rozwalił auto hehe:)

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 19-05-2007, 02:14   

bede jutro :) (tzn dzisiaj juz :D ), kolo 13 sie tam pojawie. W niedziele nie wiem - pewnie juz nie przyjade, w koncu grill wieczorem :)

btw. bylem nawet zapisany na wyscig na 1/4 mili, niestety szanowne MULTIKINO nie udzielilo zgody na zamkniecie drogi bo im to niby klientow zabierze.

wiec ja do multikina juz nie pojde wiecej :D

Seba_Dominika
[Usunięty]

Wysłany: 19-05-2007, 18:14   

Tak szczerze to impreza do bani.w konkursach mogą brać udział tylko osoby które sie wystawiają,nagłośnienie o informacjach jest do bani i jeszcze jutro wydech będą oceniać kibice,bezsens.Ja na wydech też chciałem wjechać i pomimo że znam dużo osób to niechcą wpuścić :-X

pa_pi 
Mitsumaniak
Piotrek

Auto: Galant 2.0 16 V + LPG
Wysłany: 20-05-2007, 23:03   

Byłem dziś, hymm, byłem uczciwy więc godzinkę 1h odstałem w kolejce coby wejść, a wrażenia - lepiej nie będę się wypowiadał - seba zgadzam się z tobą w 100 %

Ursus - dziękuję :)

Mój Galant!

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2007, 12:00   

Ja w niedziele w kolejce stałem uyczciwie jakieś 15 min. Spoojnie mogłem samochody pooglądać bo większość ludu potrzyło na palenie gumy. Ogólnie tuning mnie nie interesuje, jednak było kilka ciekawych samochodów. Widać że włożono w nie wiele pracy i pieniędzy..

Parę ciekawszych egzemplarzy wrzucę:

Colt

Carisma - na naszym forum też są jej fotki

i jeszcze coś

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 21-05-2007, 12:06   

a ja mialem wejsciowke i wszedlem bez kolejki :P

Ficu rozmawiales z wlascicielem tego colta? bo ja tak i moze nie bede tego komentowal :D

dla mnie tuning, w sensie auto ktore "wyglada" powinno tez jezdzic.
dlatego spoiler, nawet jakies neony, siatexy - okej, ale nie 50 koni pod maska!!

ten colt jest taki, jaki przywiezli z niemiec, tak to zrozumialem. Gosc nie umial mi powiedziec gdzie kupic taki zderzak do przodu, nawet nie potrafil go przyczepic dobrze bo (co bylo widac na jezdzie ze szklanka wody) caly sie ruszal masakrycznie. Maska zle spasowana - mowilem jak wyregulowac - stwierdzil ze nie potrzeba :D

no comments :D

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 21-05-2007, 12:12   

Nie, nie rozmawiałem. Fkt faktem też tqakie odniosłem wrażenie że większość tamtych samochodów była juz tak kupiona :doubt:

A właściciele w większości jakieś łorcyki.

[ Dodano: 21-05-2007, 12:15 ]
karolgt napisał/a:
Maska zle spasowana - mowilem jak wyregulowac - stwierdzil ze nie potrzeba

Nie chciał otwierać maski bo pewnei tam 1,3 w gazie :wink: :badgrin:

Odpowiedz do tematu