|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Przelacznik do szyby elektrycznej od strony kiero |
Autor |
Wiadomość |
snow3232 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-05-2007, 22:11 [CA4A 1.6] Przelacznik do szyby elektrycznej od strony kiero
|
|
|
Witam wszystkich.Jestem tu nowy.Mam pytanie; gdzie moge kupic przelacznik do elektrycznej szyby od strony kierowcy do Colta 1,6 115KM `94?Chodzi mi o numer tego,jaka jest jego prawidlowa nazwa i wszystkie szczegoly, ktore pomoga mi w zakupie tego urzadzenia.Mam na mysli ten przekaznik ktory znajduje sie w drzwiach pod przelacznikem szyby i ktory decyduje o otwarciu luba zamknieciu.Przepraszam zabrak precyzji,ale tak to jest u nowych osob:-)Aha! I jeszczejaka jest jego cena,tak plus minus i czy jest to jakos ogolnie dostepne.
Serdecznie dziekuje z gory za wyrozumialosc i szybka odpowiedz,gdyz zbliza sie lato i chce moc jednak otwierac szybe:-)
Pozdrowienia dla wszystkich MitsuManiakow |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 16-05-2007, 08:08
|
|
|
Fabrycznie ma 113 KM.
Cytat: | gdzie moge kupic przelacznik do elektrycznej szyby od strony kierowcy |
Najszybciej i chyba najtaniej to: allegro. Mozna tez z Autogieldy-rozbitki na czesci.
Jak nie znajdziesz to pewnie tylko ASO: dla zamoznych. |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 16-05-2007, 12:11
|
|
|
Przełącznik ?
Dzwoń do Tomka z naszego forum 505417027.Jeden do Carismy juz kupiłem i teraz jestem w trakcie zakupu całego panela.Polecany sprzedawca ! Części używane ale taniej nigdzie nie kupisz ! |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 13:08
|
|
|
Panowie!
MAm wsyztskei czesci do Colta 1,6 16v z 1994 roku lacznie z przlacznikiem elektrycznych szyb
piszcie na pewno sie dogadamy
pozdr
bwr |
|
|
|
 |
|
|