|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] przelacznik POWER/ECO |
Autor |
Wiadomość |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 23:43 [ALL] przelacznik POWER/ECO
|
|
|
chodzi o przelacznik przy recznym hamulcu
jest to w Colcie GTi CAO
co to za przelacznik
do czego to sluzy |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 01:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3974 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 19-05-2007, 23:59 Re: przelacznik POWER/ECO
|
|
|
ŁukaszGTi napisał/a: | chodzi o przelacznik przy recznym hamulcu
jest to w Colcie GTi CAO
co to za przelacznik
do czego to sluzy | zapodaj fotkę, POWER/ECO to ja mam, tylko że ja mam automat
POWER/ECO to charakterystyka zmiany biegów w skrzyni automatycznej - sportowa lub ekonomiczna,
wydaje mi się że u Ciebie w tym miejscu powinny być takie dołki na drobne |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 20-05-2007, 09:27
|
|
|
własciwie ten przelacznik nie jest u mnie tylko u mojego kolegi a on rzadko odwiedza forum wiec dlatego pisze, u mnie jest to poprostu zaslepione
wiec mozliwe ze ktos poprostu przelozyl ten caly plastik razem z podlokietnikiem od Colta z automatem |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 20-05-2007, 11:25
|
|
|
Cytat: | wiec mozliwe ze ktos poprostu przelozyl ten caly plastik razem z podlokietnikiem od Colta z automatem |
Mozliwe. Tak jak pisal tomsun ja tez mam automat i tez mam PWR/ECO. Przycisk zmienia charakterystyke automatycznej skrzyni biegow z leniuchowatej na ostrzejsza Dodatkowo na zegarach swieci sie E lub P w zaleznosci od trybu jazdy. Widocznie masz konsolke z automatu.
Cytat: | wydaje mi się że u Ciebie w tym miejscu powinny być takie dołki na drobne |
Dolki na monety sa w miejscu po podgrzewaniu foteli a po przelaczniku pwr/eco powinna byc zaslepka. |
|
 |
ŁukaszGTi [Usunięty]
|
Wysłany: 20-05-2007, 11:32
|
|
|
dzieki chłopaki za pomoc |
|
|
|