|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyjazd do frankfurtu po autko |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 00:39 Wyjazd do frankfurtu po autko
|
|
|
Witam Wariaty!
Jezeli ktos jest na kupnie autka i nie pogardzi zorganizowanym wyjazdem do niemiec po nie a na pewno co sie znajdzie przynajmniej tak mnie zapewniano jest organizowany wyjazd do Frankfurtu /okolic./Wyjazd Piatek - Sobota kupno - Niedziela juz w PL.Koszt wyprawy 200 zl podroz tam i wracasz na kolkach.Gosc bierze za posrednictwo 500 zl plus koszt jego podrozy 200 zl(zalatwia briefy, ubezpieczenia tablice, moze jechac laweta ma uprawnienia).Koszt benzyny podobno 50 Euro z miejsca docelowego.Za okolo 1000 zl jestes na kolkach w PL.
Ja prawdopodobnie jade moze sie jakis gti pojawi
Piszcie na PW mam do goscia prywatny kontakt mozna sie spotkac z nim w tygodniu pogadac spokojnie
pozdrawiam
bwr |
Ostatnio zmieniony przez Browar 18-05-2007, 10:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2007, 09:38
|
|
|
Miesiąc temu pewnie bym Staruszka wyciągnał ale już kupił Paska. A namawiałem go na gala. |
|
|
|
 |
|
|