Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
stworzmy biblioteke danych
Autor Wiadomość
Martyna
[Usunięty]

Wysłany: 08-06-2007, 22:18   stworzmy biblioteke danych

mam pomysla -stworzmy uporzadkowana biblioteke podstawowych informacji techicznych i tunningowych do naszych miskow
np.dane o wymianie klockow,swiec,filtrow,paskow,tarcz,plynow eksploatacyjnych,doborze felg i opon itd umiescic i posegregowac w jednym miejscu na forum
ULATWI TO PRACE MODERATOROM W KONTAKTACH Z ZIELONYMI I ODCIAZY NP:KRZYZAKA

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-06-2007, 22:56   

DAne co kiedy trzeba wymieniać to były gdzieś na forum podane,dokłądniej caly przbeig co przy ilu km zmienić. A felgi i opony(chodzi mi o rozmiar) to takie jak producent zalecił(oczywiście jak ktos lubi więcej to nie mam nic przeciwko:P)

Martyna
[Usunięty]

Wysłany: 08-06-2007, 23:04   

nie tylko kiedy ,ale tez jak wymienic -takie abc-zrob to sam
a tunning -to np. felgi ktorych producent nie wymienia ,a mozna,folie.owiewki,listwy,nawiewki,wydech ,lakier
GENERALNIE TO DUZO DANYCH;ROBOTY-ALE JAK SIE WSZYSCY WEZMIEMY ;TO SIE UDA I ZNIKNIE OKOLO 40 PROCENT PYTAN i moderatorzy beda mogli poswiecic swoj cenny czas na cos innego np:.PIWKO
:lol:

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Wysłany: 09-06-2007, 00:09   

Coś w tej propozycji jest :P
mamy oczywiście np. Carisma FAQ ale jest wiele ciekawych rozwiązań w różnych tematach, które sie tam nie znalazły.
Ostatnio przez przypadek natknąłem sie na na sposób wyciszenia zawieszenia po deszczu(gumowe węże na sprężynach) co oczywiście powinno byc w FAQ.

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 09-06-2007, 05:36   

taka propozycja już została rzucona przez administratoa, tylko, że ja, czy Artur czy Mateusz chwilowo nie mamy czasu, aby nad tym usiąść i posklejać w jedną całość. Jak sie obrobie z sesją, a chłopaki sie jeszcze z tym nie rusza, to zaczne na bieżąco to porządkować.

slawek st 
Forumowicz

Auto: carisma DI-D+/2003r
Wysłany: 09-06-2007, 08:44   

Owszem to bardzo ciekawa propozycja i skarb dla wszystkich posiadaczy Carismy. Trzeba jednak weryfikować takie informacje. Od pewnego czasu w wielu tematach piszę że w Carismie DID z 2003r nie ma pompy paliwa w zbiorniku. W manualu (FAQ) natomiast jest takowa pompa. Proszę o potwierdzenie mego spostrzeżenia -weryfikację instrukcji bo wprowadza to wiele bałaganu. Pozdrawiam.

mlun 
Mitsumaniak
Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Wysłany: 09-06-2007, 12:20   

To najlepiej z fotkami by się przydały akie domowe manuale żeby laik sobie poradził.

Martyna
[Usunięty]

Wysłany: 10-06-2007, 19:55   

A WIEC TRZYMAM(y) MR: CHOOPERA ZA SLOWO
PROPONUJE WLACZENIE W TO JAK NAJWIECEJ LUDZI;POJDZIE SZYBCIEJ

MAM SPALANIE 6,4-TO MOJ REKORD;ale taka jazda troche nudna

Odpowiedz do tematu