Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CJ1A 1.3] Pytanko... czy te lampy są sterowane od środka au
Autor Wiadomość
kamilkkk
[Usunięty]

Wysłany: 03-10-2007, 21:45   [CJ1A 1.3] Pytanko... czy te lampy są sterowane od środka au

Zamieszczam dwa zdjęcia przedniej lampy z pytaniem czy one są sterowane ze środka auta czy nie? i po czym mam to poznać??

Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 13:45, w całości zmieniany 1 raz  

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-10-2007, 13:48   

kamilkkk napisał/a:
czy one są sterowane ze środka auta czy nie?
masz na myśli sterowanie elektryczne :?: jeżeli tak to odpowiedź jest -NIE

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
Ostatnio zmieniony przez roch_27 04-10-2007, 16:20, w całości zmieniany 1 raz  

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2007, 16:10   

ta lampa na pewno nie jest sterowana elektrycznie, na dolnym zdjeciu po lewej stronie widac takie koleczko do recznego ustawiania, jakby byla elektryczna to wychodzilby z tego miejsce przewod zakonczony kostka do polaczenia

kamilkkk
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2007, 19:05   

Dzieki wielkie za odpowiedz.

[ Dodano: 04-10-2007, 19:25 ]
aha jeszcze jedno pytanko. Gdzie jest w CJO pompa paliwa?? bo chce odpalić silnik ale mam rozwalony bak a palio trza podać przed pompą chodzby w jakiejs butelce.

muchografia
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2007, 22:21   

Cytat:
aha jeszcze jedno pytanko. Gdzie jest w CJO pompa paliwa?? bo chce odpalić silnik ale mam rozwalony bak a palio trza podać przed pompą chodzby w jakiejs butelce.

pompa paliwa w CJO jest w baku, aby sie do niej dostac nalezy zdemontowac bak (z tego co pamietam 4 sruby)

tak troszke odbiegne od tematu, czesc Kamil wlasnie kliknalem na Twojej aukcji (pasy, linka, obudowa filtra... )

pozdrawiam
Marcin

kamilkkk
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2007, 22:22   

a witam witam i dziękuję za odpowiedz oraz gratuluję wygranej aukcji :) paczuszka posłana tak jak uzgadnialiśmy wcześniej :) priorytet plus OSTROŻNIE!!! :) pozdrawiam

cimon102
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2007, 11:20   

Zaraz, a czy przypadkiem wszystkie CJO nie mialy w standardzie sterowania elektrycznego lamp przednich?Ten reflektor jest od CJO wlasnie.Pozdrawiam

kamilkkk
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2007, 12:56   

On jest właśnie od CJO i też mnie to zastanawia :) bo w środku mam pokrętło od sterowania światłami. Ale może miało zmieniane światła po biciu na taki nie sterowane elektrycznie ? :)

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 06-10-2007, 22:04   

mozliwe ze wszystkie fabryczne mialy steriwanie elektryczne ale sa zamienniki ktore juz tak nie mialy, ta lampa co jest na zdjeciu na 10000% nie jest sterowana elektrycznie, wiem bo mialem nieprzyjemnosci wymieniac lampe, moge zrobic fotke starej rozbitej to na pewno zauwazycie roznice

kamilkkk
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2007, 13:22   

Jeśli tak mówisz to pewnie tak jest :)

dzięki

Odpowiedz do tematu