|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co sądzicie? Radio Sony CDX-CA900 |
Autor |
Wiadomość |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 15 Gru 2005 Posty: 1877 Skąd: OOL & DW
|
Wysłany: 20-05-2007, 20:10 Co sądzicie? Radio Sony CDX-CA900
|
|
|
jak w temacie i opisie, mam okazję kupić od znajomego za 350zł ale z pilotem RM-X6S, z którego nie da się sterować wszystkimi funkcjami, ale można na allegro znaleźć odpowiedni tj RM-X113
ale najbardziej interesują mnie opinie o tym radyjku, jak gra? co z awaryjnością (jest takie pojęcie przy radiach samochodowych?) itd, bo w danym temacie jestem zupełnie zielony
czy może dołożyć ok 200zł i kupić nową Alpine? |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 10:23
|
|
|
Odpuść sobie SONY, ta marka przestała robic dobry sprzęt kilka dobrych lat temu. Jesli mozesz dołożyc, to za 500-600zł kupisz całkiem przyzwoita Alpinkę bądz coś na gwarancji lekko używane z wyższej półki.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
gigant87
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Pomógł: 14 razy Dołączył: 15 Gru 2005 Posty: 1877 Skąd: OOL & DW
|
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2007, 23:38
|
|
|
A ja mam radyjko SONY i jestem z niego bardzo zadowolony , fajny wyglad i fajnie gra |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 22-05-2007, 15:36
|
|
|
mam zamontowane Sony CDX-CA900..duża moc wyjściowa, ładny wygląd ale.... jak słucham radia to słychać trzaski...niestety nie ma czystego dźwięku słuchając radia, a szkoda...pozdrawiam |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2007, 16:50
|
|
|
No niestety, SONY pośród swoich produktów ma klika ciekawych propozycji, kilka boskich i niedoścignionych rozwiązań, ale zdecydowana większość to budżetowo-media marktowe klocki, ktore niestety nie grają.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2007, 20:08
|
|
|
Trociniarz napisał/a: | No niestety, SONY pośród swoich produktów ma klika ciekawych propozycji, kilka boskich i niedoścignionych rozwiązań, ale zdecydowana większość to budżetowo-media marktowe klocki, ktore niestety nie grają.
pozdr,
Kuba |
Zgadza sie, z dawnych czasów sony ma kilka rodzynków, obecnie jednak większość to mediamarktowski szrot... |
|
|
|
 |
|
|