|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
podgrzewane lusterka |
Autor |
Wiadomość |
Andy Lee [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2007, 23:41 podgrzewane lusterka
|
|
|
mam problem z lusterkiem. podgrzewa się tylko jedno. jest jakaś metoda na proste skontrolowanie i wyłapanie usterki czy czeka mnie wizyta w warsztacie? PLISSSS |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2007, 07:46
|
|
|
Zapewne przetarł się przewód zasilający matę grzejną. Spalenia maty bym raczej nie podejrzewał. Trzeba zdemontowac lusterko, wymienic przewód i po sprawie. Najpierw jednak sugeruję dostać się do kostki i sprawdzić, czy z instalacji dochodzi napięcie. W Colcie kostka ta znajduje się pod tapicerką, parę centymetrów poniżej lusterka. W Space Starze powinno być podobnie. |
|
|
|
 |
Andy Lee [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2007, 08:58
|
|
|
sprawdzę, dzięki wielkie
pzdr AL
[ Dodano: 06-12-2007, 23:22 ]
Piszę znów z prośbą.
Kupiłem zmieniarkę oryginalną Mitsubishi CD-5852CE, mam radio 9181 ale niestety nie mam kabli do podłączenia. Gdzie można takie kupić? Wielkie, wielkie dzięki za ew. info.
AL |
|
|
|
 |
|
|