|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 20-03-2010, 16:34 |
Radio - Problem |
Autor |
Wiadomość |
Donel
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2010, 16:11 Radio - Problem
|
|
|
Witam
Jestem właścicielem Carismy 2003 did postanowiłem zmienić standardowe radio na sony cdx-gt410u które wcześniej używałem w innym samochodzie / po wyciagnieciu starego radia z carismy musialem kupic adapter ISO po to zeby je podlaczyc z kostkami no i pojawial sie problem bo radio nie dziala
jedna masa która idzie z samochodu była podłączona do obudowy starego radia a przy zakupionym nowym kablu jest masa z okrągłym kółeczkiem / połączyłem je razem ale to niestety nic nie dało / po sprawdzeniu miernikiem okazalo sie ze brak 2 plusa ktory podtrzymuje pamiec / no i pewnie jest z tym zwiazany problem resetujacego sie wyswietlacza komputera ktory resetuje sie po wylaczeniu silnika dodam jeszcze ze swiatlo w kabinie nie dziala / na razie prowizorycznie podlaczylem 2 plusy pod jeden i radio dziala ale co jest nie tak ;/ jesli ktos zna odp to prosze o pomoc
Dziękuje wszystkim
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 71 razy Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2233 Skąd: Poznań
|