Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Twórca stron WWW poszukiwany ;)
Autor Wiadomość
Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-06-2007, 16:09   Twórca stron WWW poszukiwany ;)

Kochani,
Szukam osoby, która zechciałaby pomóc i zrobić nam stronę WWW z wyjazdu do Japonii. Właśnie tworzymy coś na kształt dziennika z wyprawy i chcielibyśmy to powieścić jako stronkę. Jakby znalazł się chętny proszę o kontakt.
pozdrawiam

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 07-06-2007, 16:13   

Jacki jak moge cos podpowiedziec to polecam zrobienie stronki ze wszystkich Waszych wypadów, cos ala rodzinny pamiętnik :mrgreen: - sam nad tym myśle i w wolnej chwili mam zamiar zrealizować :wink:

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 07-06-2007, 17:08   

Zróbcie to na blogu - najprościej, najszybciej i najwygodniej - przykładowo Googlowy Blogger w połączeniu z galeria na Picasie i po sprawie. Nawet na html'u nie trzeba się znać. 8)

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 07-06-2007, 17:43   

To i ja się podepnę ;)

Chciałbym zrobić kwestionariusz ankiety a www w formie takiej, że delikwen wchodzi na stronke, ma pytania otwarte , gdzie może w okienku wpisać jakąś własną odpowiedź, i ma pytania zamnięte, gdzie tylko zaznacza wariant, albo wybiera go z kilku podanych (takie rozwijane)

I byłoby moim marzeniem, gdyby po zatwierdzeniu przez wypełniającego całość trafiła do mnie na skrzynke pocztową (pewnie z uwagi na małą pojemność serwera strony), albo zestawiała się w formie kolumn arkusza kalkulacyjnego (exel) lub accesa

Byłbym ogromnie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc, gdyż jest to najprostrza forma zrobienia badań do mojej pracy mgr, a o webmasterowaniu mam takie pojęcie jak o pilotwaniu MI-24, czyli żadne :(

Obiecuję się odwdzięczyć na zlocie, (akurat wysokoprocentowe trunki, to jest coś, przy czym i o czym mogę pogadać o zyciu etc ;) )
Ewentualnie jestem gotów zapłacić za taką za zrobienie takiej www

czekam na info ;)

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 07-06-2007, 18:04   

Chooper luknij na ten online'owy kreator formularzy i się nim pobaw - może ci wystarczy: http://www.htmlbasix.com/forms.shtml

A jeśli nie to tu masz (chyba nawet free) niezły programik do tworzenia formularzy webowych: http://www.webformdesigner.com/

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 08-06-2007, 02:04   

Chooper jesli pytan nie jest duzo i nie wymagasz zapisywania tego w jakiejs bazie itp itp. to moge Ci to zrobic dosc szybko. ale jesli jest duzo pytan,wiele mozliwosci (czyli jednym slowem rzeczy prostych ale czasochlonnych) - to po prostu nie mam na to czasu i mimo checi nie wyrobie sie:( chyba ze nie masz jakiegos bardzo szybkiego terminu to nie ma problemu.

odnosnie kalkulacji/wykresow to (oczywiscie konkretow nie powiem bo szczegolow nie znam), ale mysle ze bez excela dalo by sie zrobic falkiem fajne wykresy, oczywiscie full automat :) [/b]

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 08-06-2007, 05:35   

z tym exelem, to chodziło mi bardziej, o coś takiego, aby każda ankieta dała sie zestawić od razu w jakiejś wcześniej zakodowanej tabeli ew exelu, tak abym nie musiał każdej ankiety potem ręcznie wklepywać do exela, że np. [kol1]pyt 1 - [wiersz1]odp "a", [kol2]pyt.2 - [wiersz1] odp. c itd. tylko co najwyżej skopiował cały wiersz z takimi odpowiedziami do arkusza zbiorczego, gdzie będą wszystkie poprzednie i wtedy mogę sobie obliczać wszystkie mierniki, wskaźniki etc.

dziękuję za odzew :)
ponieważ sprawa nie jest tak bardzo pilna, to ja w ciągu kilku dni przygotuję zestaw pytań, bo tą ankietke chciałbym wywiesić na www powiedzmy na początku lipca :)

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 08-06-2007, 09:44   

ok, to jak cos to PW do mnie :)

Odpowiedz do tematu