Twórca stron WWW poszukiwany ;) |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-06-2007, 16:09 Twórca stron WWW poszukiwany ;)
|
|
|
Kochani,
Szukam osoby, która zechciałaby pomóc i zrobić nam stronę WWW z wyjazdu do Japonii. Właśnie tworzymy coś na kształt dziennika z wyprawy i chcielibyśmy to powieścić jako stronkę. Jakby znalazł się chętny proszę o kontakt.
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-06-2007, 16:13
|
|
|
Jacki jak moge cos podpowiedziec to polecam zrobienie stronki ze wszystkich Waszych wypadów, cos ala rodzinny pamiętnik - sam nad tym myśle i w wolnej chwili mam zamiar zrealizować |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 07-06-2007, 17:08
|
|
|
Zróbcie to na blogu - najprościej, najszybciej i najwygodniej - przykładowo Googlowy Blogger w połączeniu z galeria na Picasie i po sprawie. Nawet na html'u nie trzeba się znać. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 07-06-2007, 17:43
|
|
|
To i ja się podepnę
Chciałbym zrobić kwestionariusz ankiety a www w formie takiej, że delikwen wchodzi na stronke, ma pytania otwarte , gdzie może w okienku wpisać jakąś własną odpowiedź, i ma pytania zamnięte, gdzie tylko zaznacza wariant, albo wybiera go z kilku podanych (takie rozwijane)
I byłoby moim marzeniem, gdyby po zatwierdzeniu przez wypełniającego całość trafiła do mnie na skrzynke pocztową (pewnie z uwagi na małą pojemność serwera strony), albo zestawiała się w formie kolumn arkusza kalkulacyjnego (exel) lub accesa
Byłbym ogromnie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc, gdyż jest to najprostrza forma zrobienia badań do mojej pracy mgr, a o webmasterowaniu mam takie pojęcie jak o pilotwaniu MI-24, czyli żadne
Obiecuję się odwdzięczyć na zlocie, (akurat wysokoprocentowe trunki, to jest coś, przy czym i o czym mogę pogadać o zyciu etc )
Ewentualnie jestem gotów zapłacić za taką za zrobienie takiej www
czekam na info |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 08-06-2007, 02:04
|
|
|
Chooper jesli pytan nie jest duzo i nie wymagasz zapisywania tego w jakiejs bazie itp itp. to moge Ci to zrobic dosc szybko. ale jesli jest duzo pytan,wiele mozliwosci (czyli jednym slowem rzeczy prostych ale czasochlonnych) - to po prostu nie mam na to czasu i mimo checi nie wyrobie sie:( chyba ze nie masz jakiegos bardzo szybkiego terminu to nie ma problemu.
odnosnie kalkulacji/wykresow to (oczywiscie konkretow nie powiem bo szczegolow nie znam), ale mysle ze bez excela dalo by sie zrobic falkiem fajne wykresy, oczywiscie full automat [/b] |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 08-06-2007, 05:35
|
|
|
z tym exelem, to chodziło mi bardziej, o coś takiego, aby każda ankieta dała sie zestawić od razu w jakiejś wcześniej zakodowanej tabeli ew exelu, tak abym nie musiał każdej ankiety potem ręcznie wklepywać do exela, że np. [kol1]pyt 1 - [wiersz1]odp "a", [kol2]pyt.2 - [wiersz1] odp. c itd. tylko co najwyżej skopiował cały wiersz z takimi odpowiedziami do arkusza zbiorczego, gdzie będą wszystkie poprzednie i wtedy mogę sobie obliczać wszystkie mierniki, wskaźniki etc.
dziękuję za odzew
ponieważ sprawa nie jest tak bardzo pilna, to ja w ciągu kilku dni przygotuję zestaw pytań, bo tą ankietke chciałbym wywiesić na www powiedzmy na początku lipca |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 08-06-2007, 09:44