|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Jak przeciągnąc kabel od akumulatora do kabiny??? |
Autor |
Wiadomość |
montero [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2007, 00:04 [ALL] Jak przeciągnąc kabel od akumulatora do kabiny???
|
|
|
Jak w teamacie czy sa jakies dziubry w komorze silnika ktorędy mozna przeciagnać kabel bo potrzebuje przeciagnac do podlączenie przycisku od halogenów.Mam nadzieje że ktos już to cwiczył przede mną.Licze na waszą pomoc
--------------------------------------------------------------------
Pozdro dla wszystkich Mitsumaniaków |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 21:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2007, 07:18
|
|
|
tak ja wiem za zbirnikiem spryskiwaczy jest otwor osloniety guma |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 06-06-2007, 08:06
|
|
|
grabsio napisał/a: | tak ja wiem za zbirnikiem spryskiwaczy jest otwor osloniety guma |
Dokładnie tak jak napisał kolega. Jeśli zdejmiesz tą gumkę to będziesz miał otwór, który wychodzi pod matami za schowkiem. Musisz zrobić mały otworek w tych matach, lub minąć je (chyba górą). O ile pamiętam widoczność od środka ogranicza kanał wentylacji, ale łatwo namacać palcem ten otwór (np. jak przebijesz się przez maty, to wsadź w otwór śrubokręt i spróbuj od strony schowka go odnaleźć). |
|
 |
montero [Usunięty]
|
Wysłany: 06-06-2007, 11:03
|
|
|
Wielkie dzieki koledzy to dzisiaj bede z tym walczył dalej.Na Was zawsze można liczyć |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
|
|