|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co sądzicie o tym wózku |
Autor |
Wiadomość |
WB10 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2007, 19:39 Co sądzicie o tym wózku
|
|
|
Jak sądzicie ile może być warty ten wózek, rocznik 2002, 2.5 TD ma spory przebieg
188 000 km, brak foteli z tyłu (robił za dostawczy), zniszczona tapicerka z tyłu, lekko uszkodzony prawy przedni błotnik i ogólnie jest trochę obdrapany.
Z góry dzięki za wszystkie wasze opinie opinie. Pozdrówka Wojtas. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-10-2007, 08:42
|
|
|
Pytales na pw i tam tez dostales odpowiedz. Wszystko zalezy od ceny ale ten egzemplaz wyglada na mocno uzywany. Nie wiem co z kanapa, jest i czy nadaje sie do ponownego zamontowania?
Poszukaj jeszcze bo II mozna wyczaic w lepszym stanie choc nie wiem czy tak nietypowa. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Stach [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2007, 14:50
|
|
|
Witam!
Nietypowy egzemplarz i pewnie był potrzebny do nietypowych rzeczy. Tak sobie myślę, że jeśli ktoś robi auto dostawcze z luksusowego (pajero to flagowy model mitsubishi) to coś tu nie gra; albo tak zależało na wyglądzie, albo... na napędach. No bo "zwykłe" auta dostawcze są dużo tańsze i bardziej praktyczne, zgodnie z przeznaczeniem. Widocznie taki terenowy był potrzebny komuś. Sugeruję dokładne sprawdzenie napędów i wogóle zawieszenia. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-10-2007, 18:12
|
|
|
Stach napisał/a: | Tak sobie myślę, że jeśli ktoś robi auto dostawcze z luksusowego (pajero to flagowy model mitsubishi) to coś tu nie gra; |
To samo co w Polsce jest w całej Europie - kwestie podatkowe. Nie uwierzylibyście jak może wyglądać półroczny Land Cruiser uzytkowany w firmie budowalanej w Irlandii |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|