|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Schowek pod radiem |
Autor |
Wiadomość |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
Wysłany: 10-09-2007, 08:15 [Cari 1.6] Schowek pod radiem
|
|
|
Witaj, mam taki mały problemik. Pod radiem Carisma ma taki mały schowek na różne pierdółki ( u mnie wizytówki plus małe słodkości tam chowam) zamykany na klapkę. Otóż ta wspaniałą klapka już troche się wypracowała i przy małym przyśpieszeniu poprostu sie otwiera co powoduje wysypanie sie wszystkich drobiazgów. Ma ktoś jakiś patent żeby to naprawić/zmienić. |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 10-09-2007, 08:41
|
|
|
Zadzwon do firmy Xedos w Mierzynie pod Szczecinem, 1,5 roku temu kupowalem taki dla kolezanki za ~30 zl. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 12-09-2007, 08:53
|
|
|
gulgulq napisał/a: | Otóż ta wspaniałą klapka już troche się wypracowała |
ee tzn ze ci sie urwal zatrzask od niej
ja tak kombinowalem jakby dal w naroznik tasme dwustronna te piankowa i pomacal paluchem zeby kleila ale nie tak mocno zeby nie szlo otworzyc, ale zeby nie opadal |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
rado0 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-09-2007, 10:53
|
|
|
witaj ja mam w tym schowku zamontowane cb i też miałem problem z luźną klapką. Rozkręciłem całą konsolę i jest tam taki trybik, który powoduje płynne otwieranie klapki. Podłożyłem małą podkładkę i teraz stawia większy opór przy otwieraniu.Czasem nawet muszę pomóc jej ręcznie się otworzyć.Ale chociaż sama się nie otwiera |
|
|
|
 |
|
|