[ALL] Dywaniki welurowe |
Autor |
Wiadomość |
selson [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2007, 12:55 [ALL] Dywaniki welurowe
|
|
|
Witam, chciałem wymienić u siebie dywaniki bo moje są już w opłakanym stanie. Poszukałem na allegro dywaników welurowych i nawet znalazłem tutaj ale sprzedawca uczciwie powiedział, że niezabardzo one pasują do CJ0. MOże ktoś kupował takowe i może polecić??
Z góry dziękuje za inf.
Pzdr
Selson |
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 12:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 07-05-2007, 13:02
|
|
|
zobacz tutaj zrobisz szablon i masz takie jak chcesz |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Looky [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2007, 23:26
|
|
|
Selson, własnoręcznie wykonywałem szablon dla tego człowieka z allegro (chodzi oczywiście o DARMAG - www.darmag.pl), przysłał mi dywaniki niemal idealnie dopasowane, więc spokojnie możesz napisać do niego i powołać się na moje wzory. To również informacja dla pozostałych użytkowników CJ0, jakoś wcześniej wypadło mi z głowy, żeby napisać, że szablon jest u tego człowieka.
BTW nie radzę kupować u innych sprzedających rzekomo do CJ0. Zamówiłem takie wcześniej i okazały się kompletną porażką, zupełnie nie pasowały. |
|
|
|
 |
klapciaty [Usunięty]
|
|
|
|
 |
selson [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 09:54
|
|
|
Looky napisał/a: | Selson, własnoręcznie wykonywałem szablon dla tego człowieka z allegro (chodzi oczywiście o DARMAG - www.darmag.pl),
---ciach---
BTW nie radzę kupować u innych sprzedających rzekomo do CJ0. Zamówiłem takie wcześniej i okazały się kompletną porażką, zupełnie nie pasowały. |
O podziękował kolego o to mi chodziło zaraz wysmaruje @ nich z zamówieniem. A powiedz jeszcze jedno jak ta wykładzina się sprawuje, czy jest w miarę "gruba" i "mięsista", czy się nieściąga itd. ??
Pozdro |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 10:37
|
|
|
Witam czy są takie dywaniki do mojego Lancerka? Pewnie też bym się skusił:) |
|
|
|
 |
Marino
Mitsumaniak żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 320 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 09-05-2007, 10:46
|
|
|
mam pomysła:)
to może zbierzemy większą grupę chętnych i wyrwiemy jakąś niższą cenę za te dywaniki do CJ0?? Skoro Looky odwalił porządną robotę dla nich w postaci tego szablonu to może uda się coś urwać.
Ja na dywaniki piszę się jak najbardziej:) |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 12:08
|
|
|
ja tez pisalbym sie na dywaniki, ale koniecznie w kolorze czerwonym - kolejne kilka koni w aucie
napiszcie tez jezeli macie jak te dywaniki sprawuja sie, ile czasu je macie i w jakim sa stanie |
|
|
|
 |
klapciaty [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 14:51
|
|
|
Ja sie pisze na dywaniki do CJO |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 15:06
|
|
|
ja też się pisze jakby co ))) szare albo czarne ))) !!!! |
|
|
|
 |
Looky [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 16:28
|
|
|
klapciaty napisał/a: | http://www.darmag.pl/product_info.php?cPath=27_40&products_id=254 - Looky mówisz o tych ? Te są idealnie wycięte do CJO ? |
Nie nie - bynajmniej. Te mają na stronie, ale już na fotkach widać, że nie będą pasować.
Ja przesłałem im szablon wycięty z gazety, według którego zrobili dla mnie dywaniki. Jeśli chodzi o jakość wykładziny, to cóż - gruba to ona nie jest, ale u mnie dość ładnie się trzyma no i dużą zaletą jest łatwość czyszczenia. Jak jesteście zainteresowani mogę zrobić zdjęcia jak to u mnie wygląda (tylko posprzątam w środku ).
Szablon w DARMAGu na bank mają, nie wierzę, że wyrzucili nie zachowując dla przyszłych klientów. |
|
|
|
 |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 19:35
|
|
|
czakmy na zdjecia |
|
|
|
 |
Looky [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 22:49
|
|
|
Ok, jutro wstawię zdjęcia. Tak gwoli informacji ja mam czarne dywaniki z szarym obszyciem i szarym napisem. Pasują do wnętrza. |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 23:42
|
|
|
A czy są w stanie zrobić welurowe, bo te to tzw. kudłate i według mnie zajeżdżają trochę tandetą. Ja mam w swoim Lancerku welurowe (nie kudłate) - wyglądają o niebo lepiej
Jeżeli mają welurowe (nie kudłate) to ja też bym się pisał na komplet czarnych bez napisów. |
|
|
|
 |
selson [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2007, 14:53
|
|
|
Dzwoniłem do gościa, obiecał sprawdzić czy mają jeszcze twoje szablony ... Niestety niemają
PZdr |
|
|
|
 |
|