Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Dywaniki welurowe
Autor Wiadomość
selson
[Usunięty]

Wysłany: 07-05-2007, 12:55   [ALL] Dywaniki welurowe

Witam, chciałem wymienić u siebie dywaniki bo moje są już w opłakanym stanie. Poszukałem na allegro dywaników welurowych i nawet znalazłem tutaj ale sprzedawca uczciwie powiedział, że niezabardzo one pasują do CJ0. MOże ktoś kupował takowe i może polecić??
Z góry dziękuje za inf.

Pzdr
Selson
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 12:56, w całości zmieniany 1 raz  

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 07-05-2007, 13:02   

zobacz tutaj zrobisz szablon i masz takie jak chcesz :)
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Looky
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2007, 23:26   

Selson, własnoręcznie wykonywałem szablon dla tego człowieka z allegro (chodzi oczywiście o DARMAG - www.darmag.pl), przysłał mi dywaniki niemal idealnie dopasowane, więc spokojnie możesz napisać do niego i powołać się na moje wzory. To również informacja dla pozostałych użytkowników CJ0, jakoś wcześniej wypadło mi z głowy, żeby napisać, że szablon jest u tego człowieka.

BTW nie radzę kupować u innych sprzedających rzekomo do CJ0. Zamówiłem takie wcześniej i okazały się kompletną porażką, zupełnie nie pasowały.

klapciaty
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 09:45   

http://www.darmag.pl/prod...products_id=254 - Looky mówisz o tych ? Te są idealnie wycięte do CJO ?

selson
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 09:54   

Looky napisał/a:
Selson, własnoręcznie wykonywałem szablon dla tego człowieka z allegro (chodzi oczywiście o DARMAG - www.darmag.pl),
---ciach---
BTW nie radzę kupować u innych sprzedających rzekomo do CJ0. Zamówiłem takie wcześniej i okazały się kompletną porażką, zupełnie nie pasowały.

O podziękował kolego :) o to mi chodziło zaraz wysmaruje @ nich z zamówieniem. A powiedz jeszcze jedno jak ta wykładzina się sprawuje, czy jest w miarę "gruba" i "mięsista", czy się nieściąga itd. ??

Pozdro

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 10:37   

Witam czy są takie dywaniki do mojego Lancerka? Pewnie też bym się skusił:)

Marino 
Mitsumaniak
żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-05-2007, 10:46   

mam pomysła:)
to może zbierzemy większą grupę chętnych i wyrwiemy jakąś niższą cenę za te dywaniki do CJ0?? :mrgreen: Skoro Looky odwalił porządną robotę dla nich w postaci tego szablonu to może uda się coś urwać.

Ja na dywaniki piszę się jak najbardziej:)

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 12:08   

ja tez pisalbym sie na dywaniki, ale koniecznie w kolorze czerwonym :D - kolejne kilka koni w aucie :)

napiszcie tez jezeli macie jak te dywaniki sprawuja sie, ile czasu je macie i w jakim sa stanie

klapciaty
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 14:51   

Ja sie pisze na dywaniki do CJO :)

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 15:06   

ja też się pisze jakby co :) ))) szare albo czarne :) ))) !!!!

Looky
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 16:28   

klapciaty napisał/a:
http://www.darmag.pl/product_info.php?cPath=27_40&products_id=254 - Looky mówisz o tych ? Te są idealnie wycięte do CJO ?

Nie nie - bynajmniej. Te mają na stronie, ale już na fotkach widać, że nie będą pasować.
Ja przesłałem im szablon wycięty z gazety, według którego zrobili dla mnie dywaniki. Jeśli chodzi o jakość wykładziny, to cóż - gruba to ona nie jest, ale u mnie dość ładnie się trzyma no i dużą zaletą jest łatwość czyszczenia. Jak jesteście zainteresowani mogę zrobić zdjęcia jak to u mnie wygląda (tylko posprzątam w środku ;) ).

Szablon w DARMAGu na bank mają, nie wierzę, że wyrzucili nie zachowując dla przyszłych klientów.

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 19:35   

czakmy na zdjecia :)

Looky
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 22:49   

Ok, jutro wstawię zdjęcia. Tak gwoli informacji ja mam czarne dywaniki z szarym obszyciem i szarym napisem. Pasują do wnętrza.

Colto
[Usunięty]

Wysłany: 09-05-2007, 23:42   

A czy są w stanie zrobić welurowe, bo te to tzw. kudłate i według mnie zajeżdżają trochę tandetą. Ja mam w swoim Lancerku welurowe (nie kudłate) - wyglądają o niebo lepiej 8)
Jeżeli mają welurowe (nie kudłate) to ja też bym się pisał na komplet czarnych bez napisów.

selson
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 14:53   

Dzwoniłem do gościa, obiecał sprawdzić czy mają jeszcze twoje szablony ... Niestety niemają :(

PZdr

Odpowiedz do tematu