|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: harpagan 24-10-2007, 21:38 |
poduszka powietrzna i klakson |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 09-06-2007, 18:01 poduszka powietrzna i klakson
|
|
|
witam, mam problem , otoz w moim colcie ( 97r 1,3 CJ0 ) zapalila sie kontrolka SRS - od poduszki powietrznej i caly czas sie pali nie gasnac , jezdze juz tak jakis czas i niestety nie wiem co to moze byc ? ma ktos jakis pomysl ? dodatkowo dodam ze niestety od momentu gdy sie zepsula ta poduszka rowniez nie dziala mi klakson niestety. a nie dziala to od momentu gdy kilka razy dosc gwaltownie i mocno wcisnolem klakson. Moze odlaczyl sie jakis kabelek wspolny dla tych 2 elementow ? co proponujecie ? pozdraiwam serdecznie i czekam na odpowiedz. |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 10-06-2007, 08:39
|
|
|
Może ukręcone kabelki w kolumnie albo coś zaśniedziało lub też brak masy. Powiązanie klaksonu z kontrolką SRS zadziwiające ale czy klakson i srs był by na jednym obwodzie bezpiecznika to nie sądzę... Niewątpliwie chyba coś w ,,kierownicy'' piszczy. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 10-06-2007, 14:07
|
|
|
padla ci tasma od airbagu, stad takie efekty - na allegro sa po ok. 100zl |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 10-06-2007, 23:16
|
|
|
a przez ta tasme nie dzialal by mi airbag i zarazem klakson ? w jaki sposob wymienic ta tasme ? jest to latwe czy moze zglosic sie do serwisu? w ktorym miejscu znajduje sie ta tasma ? musze zdematowac kierownice czy co ? pozdraiwam! |
|
|
|
 |
|
|