Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Brytyjczyków |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2007, 00:08 Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Brytyjczyków
|
|
|
Cytat: | Uwaga! Będzie to tekst wzruszający, wyciskający łzy z oczu i bardzo, bardzo amerykański. Wyobraźcie sobie prostego sprzedawcę telefonów komórkowych o nieśmiałym uśmiechu i ufnym spojrzeniu. Wyobraźcie sobie Simona Cowella, złośliwego i bezczelnego jurora brytyjskiego "Idola". A teraz wyobraźcie sobie arię operową, zaśpiewaną tak, że publiczność płakała i biła brawo na stojąco. Teraz już wiecie, o czym będzie ten tekst. |
Generalnie najpierw polecam przeczytac tekst a dopiero pozniej wlaczyc sobie wideo.
gazeta.pl |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
|
Wysłany: 15-06-2007, 00:18
|
|
|
noooooo, tak to sie robi
nawet na tej "jakosci" dzwieku robi super wrazenie
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
Zatoichii
Mitsumaniak Ogrodnik

Auto: Outlander III
|
Wysłany: 15-06-2007, 00:26
|
|
|
Niesamowite, aż gęsia skorka wychodzi jak sie tego słucha
kto by pomyślał, taki zwykły gość |
_________________ Canon 350D + KIT 18-55mm |
|
|
|
 |
konrad1704
Mitsumaniak

Auto: Colt`95 CA0 1.6 16 V benzyna
|
Wysłany: 15-06-2007, 00:37
|
|
|
jestem w szoku, gosciu ma glos |
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 15-06-2007, 01:11
|
|
|
Gość ma niewątpliwie talent i głos. Ale to troszkę taki nieoszlifowany diament - jeżeli rzeczywiście chciałby coś osiągnąć w tym świecie, to czeka go sporo ćwiczeń.
Ale podejrzewam, że miałby szansę zająć miejsce w ścisłej światowej czołówce tenorów.
Jak na program typu "Idol" - szokujące |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 15-06-2007, 03:29
|
|
|
Szokujace to jest to:
Cytat: | Wielkie zdziwienie przeżyła Gosia Andrzejewicz, którą zwalił z nóg fakt, że przy odbiorze Superjedynki za debiut roku i tytuł wokalistki roku będzie musiała naprawdę zaśpiewać.
Nie była na to przygotowana, o czym bez ogródek poinformowała reżysera. I nie pomogły nawet zapewnienia Zygmunta Kukli, że jej piosenka jest prosta i nauczy się jej w mig. Zespół, z którym przybyła na próbę najlepsza debiutantka i wokalistka, okazał się na dodatek atrapą sceniczną. - Oni nawet nie są muzykami, nie znają się na tym - dyskutowała Andrzejewicz, która twierdziła, że na przygotowanie się do występu w amfiteatrze potrzebuje... dwóch tygodni. Dyskusji jednak nie było żadnej i próbę piosenkarki przesunięto na późny wieczór. W tym czasie ona i jej zespół poszli odrabiać lekcje. (...)
|
Calosc na: gazeta.pl |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 15-06-2007, 08:43
|
|
|
Cytat: | Wielkie zdziwienie przeżyła Gosia Andrzejewicz.... | To niestety oddaje poziom tego naszego "show biznesu".
PS.
gosiaandrzejewicz.pl napisał/a: | Gosia Andrzejewicz –osobowość muzyczna obdarzona miłym, ciepłym głosem, przyszła na świat 14 stycznia 1984 roku. Muzyka towarzyszyła jej od dziecka. Już w szkole została „dyżurną wokalistką” obsługującą akademie i różne uroczystości. Jeździła również po całej Polsce występując w przeglądach młodej twórczości. Wygrała ponad 30 konkursów, w tym wiele ogólnopolskich. Dorastała w Bytomiu, gdzie dwukrotnie otrzymała nagrodę prezydenta miasta za szczególne osiągnięcia artystyczne. | |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2007, 21:02 Paul Potts - rewelacja !!!
|
|
|
Nie wiem jak dla Was ale dla mnie koleś jest poprostu rewelacyjny !!!!!!
kilk1
klik2
Fajnie ze nareszcie sie spełniły jego marzenia |
|
|
|
 |
|