Przesunięty przez: Hubeeert 16-06-2007, 00:44 |
Przykre zdarzenie |
Autor |
Wiadomość |
wolgaster
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-06-2007, 15:21 Przykre zdarzenie
|
|
|
Wróciłem z pracy i wiadomościach na TVN 24 które akurat były włączone omawiane były wypadki na drogach które się zdarzyły. Omawiali wypadek busa który uciekając przed autem wyprzedzającym na trzeciego uciekałdo rowu. W wyniku tego wypadku zginął zmiennik kierowcy ponieważ bus uciekając uderzył w drzewo. Ale najgorsze to to że sprawcą wypadku jest kierowca BORDOWEJ CARISMY. Mam nadzieję że to nik z was. |
Ostatnio zmieniony przez wolgaster 15-06-2007, 22:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
deadly [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2007, 19:52
|
|
|
wydaje mi sie że mówili o bordowym mitsubishi a nie carismie bordowej ??? ale może żle słyszałem.
W sumie moja stoi teraz w warsztacie i jest srebrna.... w sumie to jest u lakiernika i nic nie mówił że bedzie robił bordo
pozdro |
|
|
|
 |
wolgaster
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-06-2007, 20:23
|
|
|
Reporter mówił na temat bordowego mitsubishi ale wypowiedź kierowcy busa była precyzyjniejsza i mówił o bordowej Carismie. A jeśli ktoś poczuł się urażony sformułowaniem które nie zostało nawet napisane to PRZEPRASZAM z góry. |
Ostatnio zmieniony przez wolgaster 15-06-2007, 22:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wolgaster
Mitsumaniak

|
Wysłany: 15-06-2007, 22:59
|
|
|
Zrobiłem jak prosiłeś. Pozdrawiam |
|
 |
Molcia [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2007, 23:46
|
|
|
Hubeeert, chłopak napisał, co mu na duszy leżało. Jakie to ma znaczenie jakich sformułowań użyje?
[ Dodano: 15-06-2007, 23:46 ]
Lub jakich użył |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 15-06-2007, 23:49
|
|
|
Molcia, pewne cywilizacyjne normy obowiazuja nawet wsrod ludozercow |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Molcia [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 00:42
|
|
|
Oj, Hubeeert, nie bądź taki zasadniczy |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 16-06-2007, 00:49
|
|
|
Molcia, nie jest to temat dotyczacy Carismy jako samochodu, jej wad, zalet itd. Dlatego jest juz w OT.
Co do zasad i ich przestrzegania. Na tym forum tak jest. Mozna przywyknac. Jest taki specjalista od opowiadania bzdur na moj temat jaki to ja jestem zamordysta i dyktator - brakujacy trzeci brat Kaczynski (mam ponad 2 m wzrostu wiec raczej Giertych ale pominmy ta drobna niekonsekwencje) i faszysta. On by Ci powiedzial co i jak. Ale nie bywa za czesto i zawsze ukryty (wiem bo jako admin widze wszystkich obecnych na forum a ukrytych pisanych w ten sposob)
Ja powiem tak - te zasady, ustalone przez forumowiczow beda na tym forum przestrzegane.
Pozdrawiam
PS
Kto wie? Moze jeszcze gdzies sie przyjma? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Molcia [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 00:55
|
|
|
Hubeeert, no dobrze, już zamilknę |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 16-06-2007, 01:12
|
|
|
Molcia, nie o to chodzi
Pisz - piszcie wszyscy - ale nie tam gdzie jest miejsce na pisanie tylko i wylacznie o samochodach.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 16-06-2007, 01:16
|
|
|
Molcia napisał/a: | Oj, Hubeeert, nie bądź taki zasadniczy |
Akurat Hubert ma racje.
A zeby nie bylo, ze tylko on sie czepia to dodam, ze magiczne slowo, ktorym pewnie chcial sie podeprzec Wolgaster pisze sie przez 'ch' a nie 'h' ;> |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
|