|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G 90-94] Listwy przy progach |
Autor |
Wiadomość |
beben1982 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2007, 18:32 [1G 90-94] Listwy przy progach
|
|
|
Witam ponownie
Czy ktoś przyklejał listwy przy progach jeśli tak to na jaki klej bo mi zaczęły ochodzić i muszę coś z tym zrobić |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 12-09-2007, 20:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 03-08-2007, 19:57
|
|
|
Jest taka specjalna masa, blacharze jej używają, podjedz do jakiego kolwiek blacharza i się wypytaj. Mi jak znajomek blacharz przykleił listwy do drzwi w pasacie, to później z lakierem sciągłem |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
leon2 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2007, 08:35
|
|
|
sprobuj na klej do wklejania szyb w samochodach jak tak robilem przy swoim innym aucie i trzymalo jak hole....a ale pamietaj aby dobrze wyczyscic z piasku i kurzu bo inaczej lipa bedzie odchodzic.klej kupisz w kazdym slkepie motoryzacyjnym za jakies 20-25 zl.pozdrawiam zycze powodzonka |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2007, 10:16
|
|
|
Hey, beben, mowa jest o tzw. "firanach" |
|
|
|
 |
viader
Mitsumaniak

Auto: Alfa Romeo 166 FL 2,4 JTDM
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 770 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 08-08-2007, 12:49
|
|
|
Ja w kilku punktach przyklełem na super glue i trzyma |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 08-08-2007, 21:51
|
|
|
Zasadniczo wszelkie listwy , progi , spoilery najlepiej kleić na kleju do szyb samochodowych (bodajże "bobi" jest najpopularniejszy) Jednak świetnie spisuje się do tego celu klej silikonowy uniwersalny ( Soudal czarny) pamiętaj jednak że jeśli nie zastosujesz specjalnego podkładu na klejone powierzchnie to do ostatecznego oczyszczenia elementów sklejanych nie możesz użyć żadnego rozpuszczalnika ropopochodnego (czyli zasadniczo nic za wyjątkiem alkoholu) "NIE DENATURAT!!!" |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-08-2007, 22:55
|
|
|
HouseM napisał/a: | nie możesz użyć żadnego rozpuszczalnika ropopochodnego (czyli zasadniczo nic za wyjątkiem alkoholu) |
No proszę, i przyjemnie i praktycznie |
|
|
|
 |
|
|