Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Coś jest nie tak? Pomocy
Autor Wiadomość
Lorek100
[Usunięty]

Wysłany: 17-06-2007, 17:18   [ALL] Coś jest nie tak? Pomocy

Witam. Mam maly problem. Podczas dodawania gazu, przy grającym radyjku w głosnikach słyszę pisk który wzrasta wraz z obrotami. Proszę o rade? pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 21:43, w całości zmieniany 1 raz  

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-06-2007, 18:46   

A kiedyś nie piszczało? Gdzieś przy aparacie zapłonowym jest kondensator odpowiedzialny za likwidowanie zakłóceń powodowanych przez układ zapłonowy.

Lorek100
[Usunięty]

Wysłany: 17-06-2007, 20:08   

Nie piszczało... Od jakiegos tygodnia mam ten problem. A może gdzieś na jakiiś przewodach mam przebicie. Tylko nie wiem od czego mam zacząć...

azax
[Usunięty]

Wysłany: 18-06-2007, 10:55   

Raczej nie przewody...
Zakłócenia...(np. przez aparat zapłonowy)
Ale radio (nowszego typu) też powinno mieć swój własny układ przeciwzakłuceniowy.

guzikunio
[Usunięty]

Wysłany: 18-06-2007, 14:46   

Mozna rowniez zastosowac filtr, który zapina sie na kable zasilajace radio. W kazdym elektroniku taki mozna dostac koszt ok 15zl a montaz banalnie prosty.

Lorek100
[Usunięty]

Wysłany: 18-06-2007, 15:58   

Dzieki za informacje. Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu