|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dziwne dzwieki w Carismie |
Autor |
Wiadomość |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2007, 15:24 Dziwne dzwieki w Carismie
|
|
|
Witam Szanownych Mitsumaniakow.
Mam problem z dziwiekami dochodzacymi z mniej wiecej podszybia, konsoli srodkowej i po prawej stronie deski rozdzielczej przy nawiewie (gdy dotkne tapicerke pod nim to przestaje tarbanic) slychac to tak jak by cos bylo nie dokrecone lub obluzowane, moze jest to cos innego. Irytuje mnie to powniewaz nie mam jeszcze radia w samochodzie, samochod mam od 2 tygodni dodam ze jest to Carisma DID z 2001 roku hatchback.
Spotkal sie ktos z tym? Wie ktos jak temu zaradzic?
Prosze o pomoc. |
|
|
|
 |
Nikon
Mitsumaniak

Auto: 1.8 GDI '99 Comfort
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-12-2007, 15:43
|
|
|
U mnie jest podobnie tyle że u mnie przypomina to drżenie i podejrzewam że może konsola nie jest dokręcona bo jak położę rękę na niej to ustępuje czyli podobnie jak u mnie tyle że u mnie to sie dzieje przy włączonym radiu, temat jak ją rozebrać:
http://www.mitsubishi-gra...ghlight=konsola
tyle że to jest do Cari przed liftem
Zobaczymy co inni powiedzą pozdrawiam. |
_________________ Nikon_zx™
Carisma 1.8 GDI '99 Comfort
 |
|
|
|
 |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2007, 15:45
|
|
|
W sumie mozna to tez nazwac drzeniem, ale chetnie bym sie tego pozbyl. Moze jak bedzie radio to troche zagluszy te dzwieki. |
|
|
|
 |
Nikon
Mitsumaniak

Auto: 1.8 GDI '99 Comfort
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-12-2007, 15:53
|
|
|
[ Dodano: 28-12-2007, 15:55 ]
U mnie nie zagłusza bo dosyć głośno to drży albo za cicho radia słucham ja sie będę pozbywał ale na wiosne jak sie ciepło zrobi bo nie mam ochoty tego na polu robić a niestety moja Cari nie stoi w garażu |
_________________ Nikon_zx™
Carisma 1.8 GDI '99 Comfort
 |
|
|
|
 |
spooner [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2007, 16:48
|
|