Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EA2W 2.0] POBLEM JAK "W LODÓWCE" :):)
Autor Wiadomość
Krzychu76 
Mitsumaniak
Krzychu76

Auto: GALANT 2.0 16V '97 EA2W
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 02-06-2007, 14:51   [EA2W 2.0] POBLEM JAK "W LODÓWCE" :):)

...NO NIECh MI KTOŚ POWIE BO NIE WIEM NIESTETY.......mam drobny problem ze świeceniem schowka w misku!!!! Otwieram - a tam światło - jak w lodówce qrnia :rolleyes: .....ale mysle sobie zaoszczędzę na baterii i zamknę go to zgasnie!!!! A ten skubaniec robi tak :butthead: i dalej świeci!!!!! :axe: Rozkręciłem gada. niemalże wyjałem fotel małżonki żeby wygodniej się podłozyć i zobaczyć ale jakos nie mogiem przylookać WHERE IS THAT FUCKIN SWITCH!!!!! :evil: .....oczywiście ten switch który robi switch off po zamknieciu schowka????!!!

PS. a może u was TE skubańce tez świecą non stop po właczeniu świateł rzecz jasna??? :?

porady koledzy i koleżanki!!!!

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 03-06-2007, 20:45   Re: POBLEM JAK "W LODÓWCE" :):)

Krzychu76 napisał/a:
PS. a może u was TE skubańce tez świecą non stop po właczeniu świateł rzecz jasna??? :?

bingo

Krzychu76 
Mitsumaniak
Krzychu76

Wysłany: 04-06-2007, 11:12   

... :roll: bingo, że co??? Ze zamknięcia schowka nie gasi w nim podświetlenie tylko świeci non stop??? :? :shock: dżiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizassss :doubt:

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 04-06-2007, 11:40   

Dokladnie tak, a switcha nieszukaj bo nie znajdziesz, jak Cie tak boli pobor pradu to wyjmij ta grzalke i wsadz diode (mozna kupic gotowca W5W na 12V bez rezystora). Kolory od UV bo wsciekla czerwien :twisted:

bokciu
[Usunięty]

Wysłany: 04-06-2007, 18:03   

Po prostu,zapalajac swiatla zapalasz rowniez swiatelko w schowku.

Krzychu76 
Mitsumaniak
Krzychu76

Wysłany: 05-06-2007, 15:04   

..nieeeeeeeeeeeeeeee no chłopaki!!!! Takie fopa i to w miśku???? :shock: rozumiem pozolen, zastawa, nie wiem..............co kolwiek ale GALANT???? no zeby światło sie cały czas w schowku paliło????? ..........to wykracza poza mój światopoglad .........ale qrnia trzeba przywyknąc :roll: dzieki 4 all.
Pozdrawiam.
END OF THEME!

OLV 
Forumowicz
MitsuManiak

Auto: GALANT EA2A GLS Sth. 2004 r.
Wysłany: 30-06-2007, 13:27   

Poczekaj jak zmienisz ten rocznik na " nowszego "...dopiero Ci sie zawali swiatopoglad na temat MisiuBiziu...jak zobaczysz sygnalizacje centralnego zamka albo podzielone lusterka...he he he ..No i zapomnij wtedy o elastycznej jeżdzie poniżej 4,5 tys...to oswietlenie schowka wyda Ci sie wtedy błogosławieństwem ...jeżdziłem 12 lat GLSi 2.0...teraz przesiadłem sie na GLS 2.0 2004 r. Żegnaj przyjemności z jazdy MISIĄ :x

Odpowiedz do tematu