Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CJ4A 1.6] Co to i do czego sluzy ta czesc 1.6 '96->
Autor Wiadomość
vroom
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2007, 08:26   [CJ4A 1.6] Co to i do czego sluzy ta czesc 1.6 '96->

Witam !

Chcialem sie dowiedziec do czego i za co jest odpowiedzialny ten kondensatorek w moim misku
Tutaj podaje link do fot http://www.fotosik.pl/sho...b1b405c0e31d8d7

Bo zauwazylem ze zerwany jest przy nim kabel czy to cos waznego czy nie ? I jesli tak to jakiego moga byc objawy braku tego kondensatorka ? Bo ja juz nie nie mam sil ! Ostatnio dalem temat ale nie udalo mi sie dostac odp.

Silnik 1.6

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Marcin-Krak 28-10-2007, 12:57, w całości zmieniany 1 raz  

eskob
[Usunięty]

Wysłany: 20-06-2007, 19:15   

Ten kondensatorem tlumi iskrzenia aparatu zaploneowego jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi. Napewno do aparatu zaplonowego ... raczej nic groznego nie powinno sie stac ale lepiej zeby byl, bo nowy aparat zaplonowy to wiekszy wydatek.

Odpowiedz do tematu