|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E54A 2.0 V6] Guziczki obok włącznika tylnej wycieraczki! |
Autor |
Wiadomość |
doprze [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2007, 21:11 [E54A 2.0 V6] Guziczki obok włącznika tylnej wycieraczki!
|
|
|
Witam
dziś odpadł święty obrazek, a spod niego zaczęły mnie razić dwie puste dziury po przyciskach obok włącznika tylnej wycieraczki. Razem powinny być 3 przyciski.
Guzików ani śladu, za to widać wyrażnie kostkę elektryczną (białą) nie podpiętą do niczego.
Domyślam się, że jeden z nieistniejących guziczków służył do włączenia ogrzewnia lusterek - zgadłem? a do czego drugi? ewentualnie czy ktoś może mieć takie guziczki na sprzedaż???
Wdzięczny byłbym za jakieś instrukcje obsługi, nawet po niemiecku, angielsku...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 21-06-2007, 21:28
|
|
|
podgrzewanie lusterek wlacza sie razem z podgrzewaniem tylnej szyby a dwa wolne miejsca to najprawdopodobniej tempomat i kontrola trakcji...
[ Dodano: 21-06-2007, 21:31 ]
a to ze jest tam wolna kostka to wcale nie znaczy ze dana funkcje posiadasz
ja w swoim aucie widzialem juz doslownie kazdy zakamarek i wolnych kostek jest spooooro! |
|
|
|
 |
kkkarol
Mitsumaniak nie ma amatorki

Auto: Galant 2,5 V6 1998
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-06-2007, 11:10
|
|
|
Tak mysle ale ja przeciez nie mam tylnej wycieraczki dobre dobre |
|
 |
doprze [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2007, 16:07
|
|
|
możliwe. ale wyrażnie widać, że przyciski kiedyś były w tych dwóch dziurach. kostka sobie leży zaraz za tymi dziurami - stąd moje przypuszczenia. Poza tym, to dość dobrze wyposażona wersja więć możliwe, że jest kontrola trakcji... |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 22-06-2007, 16:28
|
|
|
nie jestem pewna o których przyciskach mowa, może między obudową kolumny kier. a climatronikiem. Bo jeśli tak to:
1, schalter furHeckscheibenwischer und wascher*
2, tempoautomatikschalter*-hauptschalter
3, TCL |
EA5W

|
|
|
|
 |
|
|