|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupuje Cari 2000 1.9 DID |
Autor |
Wiadomość |
Joseph999 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2007, 22:36 Kupuje Cari 2000 1.9 DID
|
|
|
Witam!!!
Kupuje swój pierwszy samochód. Wydaje mi się że Cari będzie tym idealnym. Szukałem w całej Polsce odpowiedniego modelu i wydaje mi się, że znalazłem. W środę jadę obejrzeć ją i tak naprawdę, to nie wiem na co mam zwrócić uwagę. Chętnie poznałbym wasze spostrzeżenia co do tego samochodu. Za posty z góry dziękuję. Odezwę się pod koniec tygodnia, czy transakcja doszła do skutku i jakie są moje pierwsze wrażenia.
Pozdrawiam
Piotrek |
Ostatnio zmieniony przez Joseph999 02-07-2007, 00:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 01-07-2007, 22:38
|
|
|
pokaz fotki ! to powiemy na co zwrocic uwage w danym egzemplarzu |
|
|
|
 |
Joseph999 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2007, 01:05
|
|
|
Samochód znalazł mój kumpel, ale nie mam zdjęć. Znam tylko jego opis, który tutaj nie będzie miał znaczenia, bo mi chodzi głównie o części mechaniczne. Czy był wcześniej uderzony i naprawiony to dowiem się na miejscu, bo jadę z kolega blacharzem, więc z rozpoznaniem na miejscu nie powinno być problemów. |
|
|
|
 |
|
|