Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Emblemat na maske
Autor Wiadomość
SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2007, 22:44   [ALL] Emblemat na maske

Chce zalozyc emblemat na maske i mam na oku na allegro lecz nie wiem jakie oryginalny ma wymiary. Moglby ktos zmierzyc i mi doradzic?? :)

http://www.motoallegro.pl...j_promocja.html

http://www.motoallegro.pl...ero_i_inne.html
Ostatnio zmieniony przez harpagan 25-10-2007, 20:38, w całości zmieniany 1 raz  

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-08-2007, 12:23   

Niedawno postanowiłem wyczyścić emblemat na swoim Colcie rozpuszczalnikiem (bo matowiał). No i po tym zabiegu zrobił się biały. Mówię Ci wyglądało to rewelacyjnie! Nie wiem jak na innym kolorze lakieru by to wyglądało (na czarnym pewnie jeszcze lepiej). Ja mam Colta czerwonego i Ty wiem że tez. Więc kup i przyklej srebrny emblemat. Efekt Cię zaskoczy i to mocno. Ja powróciłem do czerwonego emblematu, bo z bliska nie wyglądało to u mnie zbyt dobrze z powodu jakichś przebarwień.

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2007, 12:34   

Oryginalny jest czerwony mały przyczepiany na taśmę dwustronną - może być z tej aukcji
http://www.motoallegro.pl...j_promocja.html

Ja osobiście zostałbym przy ori czerwonym.
Ostatnio zmieniony przez slo_mo 27-08-2007, 22:46, w całości zmieniany 1 raz  

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2007, 19:32   

niestety link nie dziala :( No i tez sie zastanawialem nad srebrnym bo czerwony moim zdaniem moze sie zlewac z lakierem.

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-08-2007, 20:37   

SlaVkoEg napisał/a:
tez sie zastanawialem nad srebrnym
Naprawdę się nie zastanawiaj, efekt murowany. Jakbyś kupował srebrny (ale o wymiarach tego oryginalnego) to weź 2 sztuki. Jedną dla mnie. Mówię serio. Podzielimy koszty przesyłki na dwóch. Chyba, że chcesz mój oryginalny to kup srebrny i możemy się zamienić.

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2007, 22:42   

Wezme ten srebrny ale nie znam oryginalnych rozmiarow i byloby dobrze jakby mi ktos je podal. Ten o podstawie 7cm w drugiej podanej przeze mnie aukci jest doby? Moge wziasc dwa ale wtedy jak Ci go dostarcze?? jak cos to zapraszam na priva albo na gg. Moj nr to: 3020067

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 27-08-2007, 22:49   

Chyba to właśnie o to chodzi, żeby emblemat ładnie "zlewał" się z całością auta a nie dawał po oczach sreberkiem :twisted:

Link poprawiony - ten mały 6x7 jest w sam raz.

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2007, 08:02   

Ok dzieki ;)

[ Dodano: 05-09-2007, 12:51 ]
Emblemat juz przyszedl i teraz mam pytanie. Na co najlepiej przykleic ten znaczek zeby mi gdzies po drodze nie odpadl? Niby jest na nim tasma przylepna ale tyle jej jest jakby wcale jej nie bylo...

biedrzyk
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 17:17   

hehe jak dla mnie to bez emblematów najlepiej... w sobote odkleiłem wszystkie ( na masce i napisy z tyłu ) i wszystko jest elegancko :) tzn. o gustach się nie dyskutuje ;)

a gdyby ktoś pytał to odciąłem nożykiem introligatorskim, później gumką krzemową ściągnąłem resztki taśmy dwustronnej a na koniec pasta polerska i śladu nie ma ;)

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 10-09-2007, 17:24   

hmmm... szczerze mowiac to mnie nie ciagnie zeby zalozyc ten znaczek bo chyba tak dobrze wyglada ale jakby ktos mogl to chcialbym zeby mi podal na jakiej wysokosci jest zamocowany ten znaczek czyli ile jest cm od krawedzi maski do znaczka.

rafamalk
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2007, 21:12   

Kup klej do wszystkiego Dragon. Taki w dwóch tubkach do wymieszania. Schnie z 10h, ale jak już coś złączy to na amen. Sklejony metal jest nie do ruszenia.

Koszt: 10zł, w każdym supermarkecie.

Odpowiedz do tematu