|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: witek.w-wa 07-12-2007, 01:42 |
Prosze o jakies opinie. |
Autor |
Wiadomość |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 27-06-2007, 21:14 Prosze o jakies opinie.
|
|
|
Witam jutro wybieram sie obejzec to 3kGT
http://moto.allegro.pl/it...turbo_moc_.html
Prosiłbym o jakieś opnie.
Gosc mówi ze blok silnika i głowica były robione w mitsubishi w Anglii. Auto było w częściach bo bylo malowane na czerwony meksyk. Podobno sprzęgło skrzynia i turbinki sa w dobrym stanie. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 28-06-2007, 07:43
|
|
|
ManyMan napisał/a: | Gosc mówi ze blok silnika i głowica były robione w mitsubishi w Anglii. |
to sprawdz czy czasem auto tez nie pochodzi z anglii i w polsce nie mialo przekladki ... |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 28-06-2007, 14:46
|
|
|
byłem obejrzałem i nawet bym nie nasikał.... (bez obrazy dla 3000gt) ale gosc klamie... ;/
@edit
Kupilem z tego co wiem od klubowicza
http://moto.allegro.pl/it...nie_warto_.html
Dodam ze jestem bardzo zadowolony. Moze nie vr4 ale cukiereczek |
|
|
|
 |
AlternativeGT [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2007, 21:48
|
|
|
"
Cholercia, gościu sprzątnąłeś mi tą zabawke sprzed nosa...
Przez cały tydzień się na niego napalałem i chciałem dziś po niego jechać...
Mam nadzieje, ze faktycznie jest w dobrym stanie i bedzie Ci służył
Mam pytanie do innych klubowiczów, może ktoś miał już stycznosc z tym modelem:
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C2386879
Na zdjeciach wyglada świetnie, ale co z "wnętrznościami"? Czy ktoś może jechał obejrzeć juz to auto?
Bede wdzięczny za info bo dla mnie to jakieś 500 km w jedna strone... |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 06:40
|
|
|
szkoda ze tu rzadko kto zagląda. |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 18:51
|
|
|
co do tego bialego 3kgt to pisza ze bezwypadkowy,to dlaczego lampy sa czarne?? ktos wczesniej biale ukradl wiem po sobie ze z reguly kazde 3000gt w polsce to brukiew.Pisza ze takie rodzynki ,cacka i co nie tylko a klijent zapierdziela pre ladnych kilometrow i okazuje sie ze co innego.Jezeli mial bym kupowac 3000gt po raz kolejny to wybral bym inny kraj.Moja rada dla kupujacych 3kgt a nie majacym pojecia co w tym aucie moze byc,pogadajcie na forum z ludzmi ktorzy te auta maja juz troche czasu i niech jada z wami je obejrzec aby sie nie naciac. Co do zagladania na forum przyznam szczerze ze i ja sie opuscilem bo jestem za granica a moje cudo stoi w garazu ale tematy juz jakis czas maja. |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 22:01
|
|
|
Masz racje. W Polsce opłaca sie kupić 3kGT tylko od zaufanego klubowicza ;] |
|