Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kabelek do świecy
Autor Wiadomość
tansky
[Usunięty]

Wysłany: 01-08-2007, 09:12   Kabelek do świecy

Witam

Podczas ostatniej leśnej eskapady jakis podły futrzak wlazł mi pod maskę, wyżarł spory kawałek wygłuszenia spod blachy i, niestety, przegryzł jeden z czterech kabelków prowadzących do fajki, która obejmuje świece. To taki 15-centymetrowy kawałek, z jednej strony zakończony wtyczką a z drugiej plastikową rurką, wchodzącą w silnik.

Ktoś wie gdzie mogę dostac coś takiego? Naprawiłem to metoda polowa, ale nie chcę jeździć zadrutowanym samochodem zbyt długo.

Moomin 
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-08-2007, 15:42   Re: Kabelek do świecy

tansky napisał/a:
Witam

Podczas ostatniej leśnej eskapady jakis podły futrzak wlazł mi pod maskę, wyżarł spory kawałek wygłuszenia spod blachy i, niestety, przegryzł jeden z czterech kabelków prowadzących do fajki, która obejmuje świece. To taki 15-centymetrowy kawałek, z jednej strony zakończony wtyczką a z drugiej plastikową rurką, wchodzącą w silnik.

Ktoś wie gdzie mogę dostac coś takiego? Naprawiłem to metoda polowa, ale nie chcę jeździć zadrutowanym samochodem zbyt długo.

To o czym mówisz to chyba po prostu kabel WN (wysokiego napięcia). Musisz raczej wymienić wszystkie cztery. Każdy sklep motoryzacyjny ma to w ofercie, kwestia tylko czy akurat do Twojego silnika będą. Najlepiej dobierz sobie na tej stronie www.ngkntk.pl i zamów gdzieś.

leser
[Usunięty]

Wysłany: 01-08-2007, 20:12   

szukaj na forum kontaktu do japaneze
gdzieś tu był telefon stacjonarny podawany,
on coś doradzi dobrego i pewnie też będzie to wyrób NGK ;)

maxwell61 
Mitsumaniak
(****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-08-2007, 03:24   

ten telefon powinien byc u każdego MM :D
marek malik (japaneze)
422154402 dzownic po 14... email...japaneze@tlen.pl

krzysiek_base
[Usunięty]

Wysłany: 02-09-2007, 22:47