|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kabelek do świecy |
Autor |
Wiadomość |
tansky [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2007, 09:12 Kabelek do świecy
|
|
|
Witam
Podczas ostatniej leśnej eskapady jakis podły futrzak wlazł mi pod maskę, wyżarł spory kawałek wygłuszenia spod blachy i, niestety, przegryzł jeden z czterech kabelków prowadzących do fajki, która obejmuje świece. To taki 15-centymetrowy kawałek, z jednej strony zakończony wtyczką a z drugiej plastikową rurką, wchodzącą w silnik.
Ktoś wie gdzie mogę dostac coś takiego? Naprawiłem to metoda polowa, ale nie chcę jeździć zadrutowanym samochodem zbyt długo. |
|
|
|
 |
Moomin
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1205 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 01-08-2007, 15:42 Re: Kabelek do świecy
|
|
|
tansky napisał/a: | Witam
Podczas ostatniej leśnej eskapady jakis podły futrzak wlazł mi pod maskę, wyżarł spory kawałek wygłuszenia spod blachy i, niestety, przegryzł jeden z czterech kabelków prowadzących do fajki, która obejmuje świece. To taki 15-centymetrowy kawałek, z jednej strony zakończony wtyczką a z drugiej plastikową rurką, wchodzącą w silnik.
Ktoś wie gdzie mogę dostac coś takiego? Naprawiłem to metoda polowa, ale nie chcę jeździć zadrutowanym samochodem zbyt długo. |
To o czym mówisz to chyba po prostu kabel WN (wysokiego napięcia). Musisz raczej wymienić wszystkie cztery. Każdy sklep motoryzacyjny ma to w ofercie, kwestia tylko czy akurat do Twojego silnika będą. Najlepiej dobierz sobie na tej stronie www.ngkntk.pl i zamów gdzieś. |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 01-08-2007, 20:12
|
|
|
szukaj na forum kontaktu do japaneze
gdzieś tu był telefon stacjonarny podawany,