Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
sylwester 2005
Autor Wiadomość
Cutie
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 15:47   sylwester 2005

jak mitsumaniaki spedza sylwestra? :) ja jade w gory troche na deseczce pojezdzic, a w noc sywestrowa jakas mala imprezka ;)

jesli ktos jest z okolic krakowa to jest ciekawa opcja :mrgreen: :lol:
http://www.smk-krakow.kolej.pl/

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 15:52   

ja spedzam w walii z flaszka w reku :lol:

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 15:54   

ja jak zawsze domowka ze znajomymi

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-12-2005, 16:02   

domowka ze znajomymi :)

Cutie
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 16:04   

zadnych komentarzy do linku? :D myslalam ze wzbudzi wesolosc ;)

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 16:13   

ja nie jestem milosnikiem koleji wiec nie komentuje :lol:

chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 18:54   fajne

Mnie sie pomysl podoba...zwlaszcza ze rok temu mialem propozycje sylwestra w samolocie "salonce" i na lotnisku - ale to wszystko rzecz gustu.
Mnie osobiscie sie pomysl podoba tylko ze powinno to byc jeszcze ze slipingiem i fajnym postojem o poranku gdzies w górach :) i 1 powrot do domu. 8) :lol:

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 14-12-2005, 19:27   

myslalem o sylwestrze na Bałtyku, ale chyba w tym roku sobie jeszcze odpuszcze:)
Pozdro
Firek

piorek
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 19:36   

Fajer ale na jachcie, czy wolisz statek milosci ;)

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 14-12-2005, 19:40   

domowka ze znajomymi. Ostyatnie 2 sylwestry byly mozna powiedziec na trzezwo. Bez kitu. Picie w symbolicznych ilosciach. Teraz mam nadzieje ze polegne! Musze sobie odkuc. A...i mam nadzieje ze nie bedzie tam mojej bylej dziewczyny.

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 20:11   

ja poprzedniego sylwestra sprzedzalem u siebie w domu z moja byla i naszym pieskiem prawie na trzezwo... wtym tez sobie odkuje. Kofi jestem z Toba ;-)

Firebee 
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Wysłany: 14-12-2005, 21:45   

nie nie.. Stena Line organizuje sylwestra na Bałtyku na swoim statku, ale tak jakos zastanawiam sie czy cieszyc sie szczesciem nowego roku, czy raczej meczyc tym ciaglym bujaniem:)
Pozdro
Firek

citizen
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 22:07   

a ja ze znajomymi jade nad ejziorko... wynajmujemy domek i robimy 2-3 dniową imprezke :) ostatnie 3 sylwestry spedzałem w opolu u znajomych na domówkach, ale w tym roku przyda sie jakas odmiana i sylwester w domku w nysie to chyba najlepsza opcja :)

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 14-12-2005, 22:50   

a ja poki co ide na bal do miejscowosci oddalonej o 40km od kalisza(mam juz dosc imprez na ktorych dziewczyny sie bija albo co gorsza robia takie swinstwa jak te dwie u mnie na avatarze :wink: ),
wybranki poki co jeszcze brak, wiec bedzie wiecej wodki dla mnie, sporo znajomych, bal oczywiscie z noclegiem bo jak tu wracac 40km na piechote :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2005, 22:59   

fajne :D to z tą koleją ;] mi się podoba ;-) ale w tym roku jade do zakopca na parę dni i raczej odpada :-(

Odpowiedz do tematu