Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
się pochwale się
Autor Wiadomość
gigant87 
Mitsumaniak

Auto: BMW 3GT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-07-2007, 18:54   się pochwale się

dziś zakończyłem sesje !! i jestem na 2gim roku !! :D :D :D nareszcie upragnione wakacje :D
wiem, że jeszcze 4 lata przede mną, ale ten pierwszy podobno najtrudniejszy zawsze :D

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 06-07-2007, 20:14   

wierz mi, że nie zawsze :mrgreen: ja już bym mógł byc na 5, to nie mam czasu rozdziału pracy mgr oddać, a termin mam teoretycznie do końca przyszłego tygodnia....dzisiaj nie mam nic.

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 06-07-2007, 20:54   

dokladnie, dla mnie też na końcu było ciężej niż na początku.. I to już moze nie dlatego że było więcej nauki (najcięższy przedmiot miałem na 3 roku) tylko po prostu jak zaczalem dorabiac to juz jakos odeszla ochota na nauke i bylo bardzo ciezko sie zebrac zeby napisac prace magisterska.... :) A pierwszy rok to mi przelecial tak latwo ze nie wiedzialem kiedy i sie dziwilem innym ze maja problemy z zaliczeniami :) (i to mnie chyba zgubilo... :) )

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 06-07-2007, 21:04   

stanik napisał/a:
tylko po prostu jak zaczalem dorabiac to juz jakos odeszla ochota na nauke i bylo bardzo ciezko sie zebrac zeby napisac prace magisterska....

jakbym widział siebie

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 06-07-2007, 21:11   

a ja poprawiam rok, przez jednego pojebanego goscia, kij ze w tym semestrze same 4 i 5 ale nie pan ma aspiracje ehh co za kurwa narod, ogolnie ludzi toleruje itp. ale gdybym jego spotkal po tej samej stronie ulicy to.... tylko najgorsze jest to ze sie usunie smiecia a odpowie jak za czlowieka
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 06-07-2007, 23:40   

Gratuluje :wink: ja w tym roku skonczyłem z tą instytucja i jestem z tego powodu szczęśliwy :mrgreen: :mrgreen:

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 07-07-2007, 00:03   

gigant87 napisał/a:
dziś zakończyłem sesje !! i jestem na 2gim roku !!
Gratuluję! Czasem się cieszę, że nie doszedłem do tego poziomu wtajemniczenia :D

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 07-07-2007, 09:29   

Matejko napisał/a:
a ja poprawiam rok

Mateusz nie martw sie, teraz bedziesz miec latwiej , bo bedziesz znal odpowiedzi na pytania na kolach :D

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 07-07-2007, 10:44   

Rafal_Szczecin napisał/a:
Mateusz nie martw sie, teraz bedziesz miec latwiej ,

eeee wszystko sie rozbija o to ze co roku lekko zmienia sie profil na moim kierunku i dojda pewnie z 2 przedmioty, ktore takze bede musial zdac, a reszte mi przepisza

ale wlasnie stwierdzilem, ze zaczne nowy kierunek zwiazany z tym co robie gdy udaje, ze pracuje "zarządzanie sportem" - bede mogl rządzic :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :rolleyes:
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 08-07-2007, 01:42   

no to ja też się pochwalę że zdałem kilka egzaminów i nawet się obroniłem (padnij... granat... przekulaj... seria z kbk AK...)

jakieś 7 lat temu...
(UMK Toruń 2000)

Odpowiedz do tematu