|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie w Krakowie sprawdzić Mitsu przed kupnem? |
Autor |
Wiadomość |
piekus [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2007, 08:20 Gdzie w Krakowie sprawdzić Mitsu przed kupnem?
|
|
|
Witam wszystkich Mitsumaniaków serdecznie! Od jakiegoś czasu szukam dla siebie autka. Od jakiegoś czasu wpadł mi w oko Colt, i od tegoż czasu śledzę wasze forum. Mam teraz okazję kupić Colta 1,3, 96r., niedawno sprowadzony. Jednak przed kupnem chciałbym go "dogłębnie" sprawdzić, zawieszenie, spaliny itd. Gdzie w Krk zrobią mi taką pełną diagnostykę ? Filipowicz? Z tego co tu się dowiedziałem nie polecacie ich, ale może takiej "operacji" nie spartaczą klik , nic innego nie znalazłem niestety. Pozdrawiam!! |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2007, 09:19
|
|
|
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=13221 najlepiej !!! |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
piekus [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2007, 09:27
|
|
|
A czy jego serwis jest wyposażony w płytę do kontroli stanu zawieszenia, tzn. wytrzepie porządnie i powie mi w jakim jest stanie? |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 09-07-2007, 09:49
|
|
|
piekus napisał/a: | A czy jego serwis jest wyposażony w płytę do kontroli stanu zawieszenia, tzn. wytrzepie porządnie i powie mi w jakim jest stanie? |
Nie ma płyty, ale ma swoje sposoby. Przygotował mi Msia do przeglądu, i przeszedł bez żadnych zastrzeżeń. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
|
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 09-07-2007, 14:26
|
|
|
jesli chcesz miec plyte i wytrzesienie wszystkiego na wszystkie strony, to polecam stacje diagnostyczna na ul Ujastek (jedziesz prosto na CAHTS i na samym koncu w lewo, potem 300-400m prosto i masz ta stacje po swojej prawej stronie).
W kazdym razie, rowniez polecam w 200% ta osobe zaproponowana wyzej. |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
|
|
|